MarktPlaza

Primavera 125 Disney Mickey Mouse Edition van Vespa

44x bekeken
1 maand geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

HOI! Wij nodigen u uit om onze website te bezoeken. Een ruime keuze aan producten. Vriendelijke groeten
Om te bestellen, ga hier: venteronics com


Kracht
8,1 kW
Motor
Eencilinder 4-takt, 3 kleppen, i-get
Verplaatsing
125 cm3
Maten
1.870 / 735 / 1.340 mm
Soort vergunning
B
Remmen
Schijf Ø 200 mm met hydraulische bediening

De Vespa Primavera 125 Disney Mickey Mouse haalt zijn inspiratie uit de kleuren van 's werelds meest iconische Disney-personage, met gele wielen die aan zijn schoenen doen denken en zwarte spiegels die naar zijn beroemde, herkenbare ronde oren knikken. Deze uitzonderlijke editie onderscheidt zich door een body versierd met details in rood en zwart.

Vespa Primavera x Disney: een uitzonderlijke samenwerking

Twee iconische merken bundelen hun krachten voor een exclusieve limited edition-samenwerking ter herdenking van een heel bijzondere gebeurtenis: Vespa onthult de speciale Primavera 125 Disney Mickey Mouse-versie.

Disney en Vespa, twee tijdloze legendes, bundelen hun krachten. Mickey Mouse staat centraal in een Vespa in beperkte oplage, voorbestemd om een ​​verzamelobject te worden. Dit unieke aanbod belooft een unieke ervaring, een buitengewone reisgenoot die creativiteit inspireert en dromen doet ontwaken.
Primavera 125 Mickey Mouse editie van Vespa: een onderscheidende uitstraling

Een onderscheidende stijl kenmerkt de Vespa Primavera 125 Disney Mickey Mouse, die inspiratie haalt uit de kleuren van 's werelds meest iconische Disney-personage. De gele wielen doen denken aan zijn schoenen, terwijl de zwarte spiegels verwijzen naar zijn beroemde ronde oren. Deze unieke editie onderscheidt zich verder door een body versierd met rode en zwarte details. Het hele ontwerp is zowel origineel als uniek en viert vrijheid en lichtheid. Verwacht versteld te staan ​​van iconische elementen die de geest van Mickey Mouse weerspiegelen, zoals het wit-op-zwart grafische patroon dat zijn silhouet weergeeft, dat zowel de voorkant als de zijkant van de Vespa siert, evenals zijn kenmerkende sierlijke karakter op het zadel en de voorkant schort.