MarktPlaza

QUAD 12L Classic Boekenplank luidspreker

169x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Monitor luidsprekers hebben verschillende voordelen voor zowel Luisteren van dichtbij als voor muziekweergave binnenshuis. Met behulp van kleine drivers biedt de QUAD 12L Classic de mogelijkheid tot naadloze integratie voor de levering van het nauwkeurige krachtige response.

De QUAD 12L Classic luidspreker is voorzien van dezelfde interne eigenschappen als zijn kleinere broertje met inbegrip van de long-throw Kevlar conus driver, een vernieuwde tweeter met brede afstraling voor een volledig coherent midrange en hoog, De QUAD 12L Classic levert een bettere laagweergave dan zijn voorganger vanwege de nieuwe kevlar geweven woofer. Hierdoor verkrijgt u een nog realistischere geluidservaring.

De behuizing bestaat uit een multi-layer constructie. Door het combineren van twee verschillende houtmaterialen wordt de behuizing stugger waardoor er minder kastresonantie optreed. Mede hierdoor dankt de QUAD 12L Classic zijn robuste en rustige karakter. De QUAD 12L Classic is voorzien van een dubbele bassreflex-poort en bevindt zich aan de achterzi


Model: 12L Classic
Algemene beschrijving: 2-way boekenplank luidspreker
Type bijvoegsel: Bass reflex
Bass/Mid Driver: 165mm geweven Kevlar conus
Treble Driver: 25mm stof dome
Magnetische afscherming: Geen
Crossover Frequency: 2.4kHz
Frequentiebereik: 48Hz-23kHz
Gevoeligheid: 87dB
Aanbevolen Versterker Vermogen: 50-150W
Nominale Impedantie: 60 Ohms
Minimale Impedantie: 3.8 Ohms
afmetingen (H×W×D): 340 × 205 × 279 (mm)
Netto Gewicht: 7.12kg each
Standard Accessories: spikes, plint,handleiding, certificaat, handschoenen