MarktPlaza

Renault Twingo - II Collection 1.2 16v , 1e eigenaar

567x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: sep 2010 - feb 2012
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 107 Nm
GVW: 1.370 kg
Afmetingen (LxBxH): 360 x 166 x 147 cm
Wielbasis: 237 cm
Tankinhoud: 40 liter
Acceleratie (0-100): 12,3 s
Topsnelheid: 170 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
Brandstofverbruik in de stad: 6,3 l/100km (1 op 15,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
CO2 uitstoot: 109 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 63 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG Garantie 6 maanden (zonder meerprijs): https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
- BOVAG 40-puntencheck (zonder meerprijs): https://mijn.bovag.nl/downloads/ondernemerschap/viabovag-nl/checklist40puntencheck.pdf
= Aanvullende opties en accessoires =
- 12Volt aansluiting
- Achterspoiler
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-installatie
- Audiobediening op het stuurwiel
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Radio-cd/mp3 speler
- Ruitenwisser achter
- Stuur verstelbaar
Deze origineel Nederlandse Twingo komt van de 1e eigenaar die hem de eerste tijd bij de Renault-dealer en later bij een bevriende garage (rekening liggen in de auto) heeft laten onderhouden.. .. De distributieriem en waterpomp zijn al vervangen op 01-10-2018 bij 84.247 km dus die hoeft pas weer 01-10-2024 of bij 204.247 km.. .. Kiest u voor ons Top Afleverpakket krijgt de auto niet alleen volledig Renault onderhoud maar ook gelijk een nieuwe APK, controleren we, repareren en vullen de airco en heeft u 6 maanden volledige garantie! Dat is overigens niet alles, kijkt u maar op 1 van de foto's voor de complete uitleg van dit meest uitgebreide pakket.. .. Dit is werkelijk een keurige auto met sportieve "looks" waar u nog heel veel jaren, dankzij de gegarandeerde kwaliteit die wij altijd weer leveren (Twingo's kunt u overal kopen maar nooit in de staat zoals wij ze altijd afleveren....), met veel plezier in zult rijden!.. ..
Neem voor een proefrit of een scherp voorstel contact op met ons op of klik op de detailpagina van deze auto op onze website www.autozenter.nl op de gele button "vraag een inruilofferte aan" en vul het formulier in (er worden ook foto's gevraagd). U ontvangt dan zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 24-uur een offerte via de e-mail.. ..
Al onze auto's worden bij binnenkomst direct professioneel gepoetst en als er al kleine restyle deukjes op zitten laten we die gelijk verwijderen. Al jaren horen we dat onze auto's er toch wel heel erg netjes bij staan en dat zien we ook terug in de enorm hoge klantbeoordelingen. In 2019 beoordelen onze klanten (gemeten door het onafhankelijke platform Tevreden.nl) ons wederom met een hele mooie 9.1 en daar zijn we enorm trots op!.. ..
Alle prijzen zijn rijklaar inclusief de onvermijdbare kosten. Dat is dus inclusief de kentekenleges, een geldige APK en de 6 maanden wettelijke garantie (dat is garantie op gebreken die u als consument niet hoeft te verwachten, de leeftijd en kilometerstand in aanmerking nemende). U begrijpt dat hier nog ruimte voor discussie in zit.. ..
Daarom: wilt u een 100% garantie zonder discussie en een compleet klaargemaakte auto? Dan kunt u gebruik maken van ons Top Afleverpakket. Kijk op de foto voor de inhoud of informeer hiernaar bij ons.. ..
Hoewel elke advertentie met aandacht wordt opgesteld kan het voorkomen dat uitvoeringsspecificaties, mede bij een importauto i.v.m. andere fabriekssamenstellingen, verschillen. Heeft u specifieke eisen of vragen beantwoorden we die graag!.. ..
Wij zijn sinds 1986 Renault dealer voor regio Schagen (tussen Alkmaar en Den Helder) en inmiddels Renault en Dacia erkend reparateur. Al onze occasions zijn voorzien van sluitende kilometer- en onderhoudshistorie. Graag tot ziens in ons gezellige familiebedrijf, Eric Zentveldt helpt u graag verder!.. ..
Onze Privacy verklaring vindt u op www.autozenter.nl.. ..