MarktPlaza

Renault Zoe - R135 Zen 50 - Nieuw model - Batterijkoop

73x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 2 versnellingen, Automaat
Modeljaar: 2019
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 245 Nm
GVW: 1.988 kg
Wielbasis: 259 cm
Aanwezige accu: gekocht
Acceleratie (0-100): 9,5 s
Topsnelheid: 140 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Licht grijs
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: geen
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): Afleverpakket Occasions A: Standaard aflevering t.w.v. €0,- (Onvermijdbare kosten, inbegrepen bij de consumentenprijs) - APK minimaal 6 maanden - Auto wassen en stofzuigen - Controle vloeistoffen en op peil brengen - Kosten tenaamstelling - Registratiekosten - Technische inspectie - €10,- brandstof
Dit afleverpakket bevat: Nieuwe APK
## Aanvullende opties en accessoires
- LED koplampen
- Navigatiesysteem full map
- Pack City
- Stuurwiel multifunctioneel
- warmtepomp
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Brake Assist System
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Draadloze telefoonlader
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- grootlichtassistent
- Hill hold functie
- Interieur voorverwarmingsinstallatie
- Keyless entry
- keyless start
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- LED mistlampen
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor adaptief
- Multimedia-voorbereiding
- Oplaadmogelijkheid
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Rijstrooksensor met correctie
- Spraakbediening
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Telefoonintegratie premium
- Verkeersbord detectie
- Volledig digitaal instrumentenpaneel
- WiFi voorbereiding
Nieuw in onze showroom, de nieuwe Renault Zoe!!
Elke dag op pad met de Renault Zoe. Een modern en sportief design, opvallende rondingen en precies de juiste dosis brutaliteit. De nieuwe Zoe heeft een sterke uitstraling en staat voor Easy Life. Want je laadt hem snel op, hij is muisstil en accelereert lekker vlot. Ben jij klaar voor deze nieuwe, fantastische rij-ervaring? Met de 135 pk sterke motor ben je verzekerd van een fijne en ontspannen rijbeleving. Stil, krachtig en comfortabel. De B-modus maakt rijden in de stad en in langzaam rijdend verkeer makkelijker. Je vertraagt efficiënter en je hoeft het rempedaal minder te gebruiken. Easy Life! De nieuwe Zoe is uitgerust met slimme rijhulpsystemen. Op die manier zorgen we voor de veiligheid onder alle rij-omstandigheden en wordt het uitvoeren van manoeuvres veel eenvoudiger.
Kies dit jaar nog voor de nieuwe Renault Zoe, dan rijd je vijf jaar lang met slechts 4% bijtelling. Maak dus nog dit jaar de switch en rijd de nieuwe Zoe vanaf € 42,- netto bijtelling per maand.
Wat maakt deze auto uniek?
Deze nieuwe Renault Zoe in de uitvoering Zen is onder andere voorzien van LED Pure Vision koplampen, cruise control, het nieuwe Easy Link multimediasysteem met Apple Carplay en Android Auto. 16" lichtmetalen wielen, parkeersensoren achter, Lane Keep Assist, een draadloze oplader voor je smartphone en een regen- en lichtsensor. Uniek binnen het Renault gamma, de nieuwe B- mode voor One pedal driving ervaring: maximale regeneratie van remenergie en minder gebruik van het rempedaal voor een grotere actieradius.
Jouw nieuwe Zoe wordt standaard geleverd met een Caméléon lader met een vermogen van maximaal 22kW voor AC laden bij publieke oplaadpunten, 50 kW DC lader met CCS Combo aansluiting voor snelladen, een Type 2 mode 3 ‘Mennekes’ laadkabel tot 22kW voor publieke laadpunten en wallbox (6,5m).
Wij bieden deze Zoe aan inclusief het Standaard(1) Afleverpakket, deze bestaat uit: Uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten + kentekenhouders, handlings- en administratiekosten,
uitleg van de veiligheidssystemen, uitleg van het multimedia- en navigatiesysteem en activatie 36 maanden gratis connectiviteit op EASY LINK, registratiekosten, recyclingsbijdrage en Renault Beheersbijdrage Lithium-Ion batterij.
Ook bieden we optioneel het Basis(2) Afleverpakket of het Premium(3) Afleverpakket aan. De inhoud van deze pakketten tref je aan op de laatste afbeelding van de advertentie.
Deze auto word aangeboden met standaard 2 jaar fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking. Indien de tractiebatterij is aangekocht geldt voor de batterij een garantietermijn van 8 jaar met een maximum van 160.000 km. Indien de tractiebatterij wordt gehuurd wordt deze gegarandeerd volgens de batterijhuur overeenkomst.
Voor meer informatie, een proefrit en of een vrijblijvende offerte op maat kun je gerust contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens. Je bent van harte welkom bij Auto Munsterhuis BV, al meer dan 50 jaar een gevestigde naam in Twente.
Auto Munsterhuis BV doet er altijd alles aan om de informatie op deze internetsite zo correct en actueel mogelijk weer te geven. Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Vraag voor aankoop naar de aanwezige opties en accessoires op de auto van jouw keuze.