MarktPlaza

Richard S.Prather/HET LOENSE LIJK(UMC-Real 205)

26x bekeken
10 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

 Richard S.Prather/HET LOENSE LIJK(UMC-Real 205) in redelijk nette staat.
Op een toeristenranch, ergens in de woestijn van Arizona, wordt een film opgenomen die niet veel zal kosten, maar wel afzet zal vinden, want de rollen zijn in handen van vijf heel aantrekkelijke meisjes, die in de film optreden in Evacostuum, zelfs zonder vijgeblad.
Dan echter gebeurt er een zeer tragisch en ook vreemd ongeluk: een van de meisjes valt van een paard tijdens een heel gewoon ritje en komt daarbij zo ongelukkig op het hoofd terecht, dat ze overlijdt. Het meest vreemde van de zaak is nog wel, dat het paard bekend staat als een heel mak en volgzaam dier, dat naar menselijke berekening onmogelijk op hol kan zijn geslagen en zijn berijdster afgeworpen kan hebben. Shell Scott, particulier detective in Los Angeles, krijgt van zijn oude vriend Ben Freedlander de opdracht een onderzoek in te stellen. Is het met het overlijden van dat meisje wel zuivere koffie geweest?
Hij heeft de „Sun and Sage" nog niet eens bereikt, als twee mannen in cowboy-kleding op hem schieten, met heel echte revolvers en met de zeer duidelijke bedoeling, hem naar de andere wereld te helpen. 1964
Verzenden mogelijk, kosten koper.
Kijk ook eens bij mijn andere advertenties, stripboeken, leesboeken en pockets voor elk wat wils.