MarktPlaza

Safire camerabewaking met 2 x 8 MegaPixel dome camera

373x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Een bewakingscamera set die wordt geleverd met vandaalbestendige 8 Mega Pixel Dome camera wit zowel voor binnen- als buiten te gebruiken.
Met een nachtzicht van 30 Meter ziet u duidelijk wat er gebeurd op uw erf en in uw bedrijf of woning.
Deze camera's (SF-IPD934W-8E ) zijn uitermate geschikt voor Winkels en kantoorpanden , maar een woning is ook goed te beveiligen met deze Safire domes.

Onze systemen worden geleverd met 2 jaar garantie, technische ondersteuning en kunnen "plug & play"  af worden geleverd.Het pakket bestaat uit :
8 kanaals opnamerecorder
Voldoende opslagcapaciteit met 2tb Harddisk
Vandaalbestendige Dome camera voor binnen- en buiten
Adapter voor recorder en adapter passend bij camera
Handleiding en software
Camerabewaking stickers
 Scherp beeld bij dag en ook s'nachts

Met de Safire 8MP Series Dome camera beschikt u over scherpe beelden zowel overdag en ook s'nachts. Met deze camera type wordt er voor gezorgd dat je 30 Meter nachtzicht hebt door infrarood , de kwaliteit is fenomenaal.

Met de resolutie van 8 megapixel (3840x2160) die wordt geleverd door dit systeem kunt u alles tot in detail in beeld brengen. De Dome camera beschikt over een vaste lens van 2.8mm, dat is een ruime kijkhoek van 110°.Weers- en vandaalbestendig

De Safire Dome camera is weers- en vandaalbestendig. De bewakingscamera heeft een IP-rating van 67 (IP67) en dat is afdoende om overal rond uw woning te installeren, de behuizing is van metaal en plastic en vandaalbestendig.
Bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden, verdraagt temperaturen van -30° tot maar liefst +50° en kan elke hoosbui met gemak verdragen.
 Aan te sluiten op monitor of TV.

de geleverde opnamerecorders beschikken over een VGA en HDMI uitgang ondersteunend tot wel 4k ultra HD (3840x2160). Zo kunt u ook in de hoogste kwaliteit uw beeld live bekijken, terugkijken en back-up checken via uw monitor of televisie. Ook zonder monitor werkt het systeem .