MarktPlaza

Serious Yachts Brightly 1530

118x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

CE: A gekeurd, zeer luxe en in nieuwstaat verkerende Serious Yachts Brightly 1530 wordt geleverd met 1 Jaar Garantie en veel exclusieve opties.
Dit zeer exclusieve schip is een demo model uit 2017, afkomstig van de werf Serious Yachts. Dit jacht heeft een uiterst hoogwaardige afwerking. Binnen is het jacht strak afgewerkt en volledig in 2 compontenten Alexseal verfsysteem gespoten met interieurcoat Mascoat DTM. Het onderwatersysteem heeft een epoxysysteem en Megayacht Imperial antifouling. Deze hoogwaardige afwerking komt overal in terug, niet alleen in materiaalgebruik, maar in de gehele uitstraling en design. De lijnen van het jacht laten het jacht opvallen op het water. Daarnaast is aan ieder detail gedacht en gaan deze mee in het strakke ontwerp van het jacht. De muziek installatie is van Bang & Olufsen en heeft premium geluidseigenschappen. Verder is er LED-verlichting in het gehele schip aanwezig, zelfs verwerkt achter details. Dit jacht heeft twee motoren, 170 PK Vetus Deutz DT66. Besturing kan op afstand door de aanwezigheid van een afstandsbediening. Uiteraard is het jacht voorzien van een generator en uiterst goede isolatie eigenschappen. Een klassiek en zeer luxe jacht ligt op u te wachten in onze verkoophaven in Roermond.
Algemeen
Rompvorm: Rondspant met waaiersteven.
Besturing: Het schip is uitgerust met een hydraulisch bekrachtigd besturingssysteem, bestaande uit een stuurwiel en een hydraulische pomp met hydrauliektank en schakelventielen in de motorkamer en een elektrische gashendel voor de beide motoren.
CE: Ontworpen voor lange reizen waarbij de windkracht meer dan 8 op de schaal van Beaufort kan bedragen en de golfhoogte meer dan 4 meter kan zijn zonder dat het schip daardoor in de problemen kan komen, bijvoorbeeld op de oceanen.
Overig: Strak geplamuurd en volledig in 2 compontenten Alexseal verfsysteem gespoten door Bonsink Yacht Painters B.V. te Zwartsluis.
Onderwatersysteem; epoxysysteem en Megayacht Imperial antifouling, binnenzijde met interieurcoat Mascoat DTM.
Kuip, dekken en zwemplateau met antislipcoat afwerking.
Accommodatie
Materiaal, kleuren: Zeer chique en luxe gelakte massieve notenhouten betimmering uit Europa met een zeer luxe beige lederen bekleding met diamant stiksel en massief eiken houten vloerdelen, elektronische vergrendeling van lades en deuren en een elektrische tafelpoot in het salon.
Gordijnen: Ocean Air Blinds door de gehele boot
Verblijfsruimtes: RVS afwerking en details.
Slaapplaatsen: Eigenaarshut in voorkajuit met Frans bed, gastenhut met 2- persoonsbed, natte cel met wastafel en douche, toiletruimte met wastafel en elektrische toilet, zithoek met U-bank en bureaumeubel, kombuis, salon/ stuurhuis met L-bank, bergmeubel met tv-lift en 4 openslaande klapdeuren naar open kuip met ruimte opbergruimte in lazaret en bakskisten.
TV: 1 Bang & Olufsen Beovision Horizon 40"4K televisie met lift in de woonkamer en 1 Bang & Olufsen Beovision Horizon 40" 4K televisie met lift bij de dinette inclusief volautomatische satelliet (CanalDigital), 2x TV6 dome in navigatiemast. 2 BeoRemote One BT.
Kooktoestel & brandstof: Miele inductie
Overig: Ledverlichting door het gehele schip en kuip
Isolatie leefruimte: Mascoat DTM
Isolatie machinekamer/ bilges/ lazaret: Mascoat Off White RAL 9010, machine extra afgewerkt met 10cm steenwol en geperformeerde aluminium plaat, vloer afgewerkt met aluminium traanplaat en een aluminium deur
Op dit jacht is een Miele Espressomachine aanwezig
Motor, electra, water
Vermogen: 170 pk
Brandstoftank aantal: Dieseltank geïntegreerd in de romp: 2x 1000 liter
Koeling: RVS 316 watergekoelde uitlaat
Voortstuwing: 5-blads bronzen schroef, RVS watergesmeerde schroefas
Warm water: Voor het warme water is een Kabola verwarmingssysteem met tapwaterfunctie geïnstalleerd in de motorruimte. De Kabola functioneert op diesel en 230V AC met 3 bedieningszones
Watertank & materiaal: Watertank geïntegreerd in de romp: 2x 800 liter
Vuilwatertank & materiaal: Grijs & zwart watertanks geïntegreerd in de romp: 2x 340 liters
Navigatie en electronica
Overig:
Dit jacht is voorzien van WiFi - draadloze router die fungeert als mobiele WiFi-hotspot, op afstand regelen en aflezen.
Veiligheid
CE-normering: Het bewijs van conformiteit (CE) is gebaseerd op de Europese Richtlijn Pleziervaartuigen 2013/53/EU. Deze richtlijn is in hoofdzaak er op gericht het handelsverkeer tussen de lidstaten van de Europese gemeenschap te bevorderen. Hierin zijn onder meer eisen opgenomen met betrekking tot stabiliteit en constructie. Deze eisen zijn minimum eisen. De Richtlijn Pleziervaartuigen is opgenomen in de Nederlandse wetgeving en heet 'Wet pleziervaartuigen'.
Extra gegevens:
Merk: Serious Yachts
Bouwjaar: 2017
Ligplaats: In verkoophaven
Lengte: 15.3 meter
Breedte: 4.83 meter
Diepgang: 1.3 meter
Conditie: Nieuw
Opties:
Rompmateriaal: Staal
Rompvorm: Rondspant
Aantal slaapplaatsen: 4
Aantal hutten: 2
Doorvaarthoogte: 3.5
Merk motor: 2xVetus Deutz
Type motor: DT66
Bouwjaar motor: 2017
Brandstof: Diesel
Vermogen: 170
Aandrijving: Shaft
Tank: 2000 l
Boegschroef: aanwezig
Hekschroef: aanwezig
Aantal cilinders: 6
Maximum snelheid: 10
Besturing: Stuurwiel
Toilet(ten): true
Geluidsinstallatie: aanwezig
Kooktoestel: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Vriezer: aanwezig
Verwarming: aanwezig
Navigatieverlichting: aanwezig
Dieptemeter: aanwezig
Marifoon: aanwezig
GPS: aanwezig
Radar: aanwezig
Acculader: aanwezig
Omvormer: aanwezig
Vuilwatertank: aanwezig
Anker: aanwezig
Zwemtrap: aanwezig