MarktPlaza

Set van 2 kleine glazen schaaltjes. Handgemaakt van wit en blauw glas. Kleine vierkante schaaltjes v

556x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Set van 2 kleine glazen schaaltjes. Handgemaakt van wit, ivoorwit en blauw glas. Kleine vierkante glasfusing schaaltjes uit eigen atelier. Uniek éénmalig ontwerp. Deze kleine glazen schaaltjes zijn gemaakt van opaal wit glas gecombineerd met ivoorwit glas en allerlei blauw en turquoise glas in opaal en heldere glassoorten. Voor deze schaaltjes zijn heel veel laagjes glas op elkaar gesmolten. In totaal bestaat dit schaaltje soms uit wel 5 lagen glas. Een prachtige set blauw gekleurde schaaltjes waar veel tijd en aandacht aan is besteed. Volledig met de hand gemaakt. Gemaakt in een speciale glasoven. Meerdere dagen is deze set exclusieve schaaltjes in de glasoven geweest met soms wel temperaturen van meer dan 800 graden.

Van deze set is er maar 1 gemaakt in eigen atelier.
Afmeting per schaal ca. 7,8 x 7,8 cm.
Gewicht circa 105 gram

Deze set vierkante glazen schaaltjes is een origineel kado voor elke liefhebber van (glas)kunst!
Deze set met schaaltjes is functioneel te gebruiken als theetipjes, sieradenschaaltje, waxinelichthouder of voor bijvoorbeeld (dip)saus. Dit is ook een perfect bonbon schaaltje of petit-fours schaaltje!

Alle kleine vierkante schaaltjes uit de shop zijn eventueel stapelbaar! Alle schaaltjes kunnen in de vaatwasser, maar handwas is altijd beter natuurlijk.

Het schaaltje is persoonlijk gesigneerd aan de onderkant.