MarktPlaza

Sheepie Jimba Jimba MiddelgrijsZwarte daktent

22x bekeken
17 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

De Sheepie Jimba Jimba Medium in grijs/zwart is een zachte en compacte daktent voor twee personen. Deze daktent is te monteren op vrijwel alle auto's voorzien van een imperiaal. Het is dus niet nodig om een ​​4x4 te hebben om op avontuur te gaan. De grijze kleur staat perfect bij elke kleur auto.

Een daktent is ideaal voor de reizende kampeerder en geeft het ultieme gevoel van vrijheid. Het voordeel van een tent op het dak van je auto is dat je geen zware, omvangrijke tent bij je hebt die alle beschikbare ruimte in de kofferbak in beslag neemt. Een ander voordeel is dat je, in tegenstelling tot een vouwcaravan, geen extra snelheidslimieten hoeft te respecteren en dat je geen moeite hebt met het vinden van een geschikte parkeerplaats.

Dankzij de lichtgewicht constructie kan de Jimba Jimba Medium op vrijwel elke auto geplaatst worden die voorzien is van een imperiaal. Met de meegeleverde beugels is de tent eenvoudig op te zetten als dakkoffer. De Jimba Jimba Medium is voorzien van een waterdichte hoes waardoor de tent en het geïntegreerde matras droog blijven bij slecht weer. Dankzij de geïntegreerde gasveren is de Jimba Jimba Medium eenvoudig in- en uit te klappen. De meegeleverde telescopische ladder biedt gemakkelijke toegang tot de tent.
Het geïntegreerde matras van de Jimba Jimba Medium is comfortabel en heeft een afmeting van 200 x 120 cm.

Wanneer je meer ruimte of extra beschutting nodig hebt, kun je de Jimba Jimba Medium uitbreiden met de optionele luifel of luifel.


Hoogte verpakking
24cm
Lengte verpakking
210cm
Breedte verpakking
132cm
Aantal personen
2
Geschikt voor kampeermodus
Tent
Opblaasbaar

Hoogte
130cm
Lengte
210cm
Breedte
132cm
Binnenmaat Lengte
200 cm
Binnenmaat Breedte
120 cm
Kleur
Grijs
Totale gewicht
39 kg
Minimale afstand tussen dakdragers
70 cm
Maximale afstand tussen dakdragers
90 cm
Minimale afstand tussen steunpoten
80cm
Maximale ladderlengte
230cm
Materiaal binnentent
polykatoen
Materiaal dak
Polyester