MarktPlaza

Sheepie Yuna Mini Daktent

27x bekeken
17 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

De Sheepie Yuna Mini is het kleinste lid van de Yuna-serie.

Deze compacte eenpersoonsdaktent is de perfecte reisgenoot als je alleen reist. Door het compacte formaat is hij eenvoudig aan vrijwel iedere auto te bevestigen. Het uitvouwen van de tent is zeer eenvoudig dankzij de geïntegreerde ladder die tevens dient als ondersteuning voor de tent. De Yuna Mini wordt geleverd met verstelbare montagebeugels. De montage is vergelijkbaar met die van een dakkoffer, dus ook de demontage is in een handomdraai gedaan.

De Yuna Mini is rondom voorzien van grote klamboes die voor goede lichtinval en ventilatie zorgen. Als het tijd is om te slapen of als het slecht weer is, kunnen ze van binnenuit volledig worden afgesloten. Het geïntegreerde matras is zeer comfortabel en heeft een afmeting van 210 x 110 cm. Aan de voorkant bevinden zich praktische opbergvakken waarin je schoenen kunt opbergen en het matras en de tent schoon kunt houden.

Om de Yuna te monteren moet de lengte van de dakdragers tussen de steunpoten minimaal 80 cm zijn. De afstand tussen de twee dakdragers moet tussen de 70 en 90 centimeter zijn.

SCHELPENTYPE - Zacht
LENGTE OP DAK (cm) - 124
BREEDTE OP DAK (cm) - 112
GESLOTEN HOOGTE (cm) - 32
MATRASBREEDTE (cm) - 110
MATRASLENGTE (cm) - 210
GEWICHT (kg) - 50 (incl. ladder)
OPEN BREEDTE (cm) - 124
CAPACITEIT - 1