MarktPlaza

Smart Forfour - 1.0I Pure

470x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: sep 2015 - mei 2018
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 91 Nm
GVW: 1.400 kg
Afmetingen (LxBxH): 353 x 167 x 155 cm
Wielbasis: 249 cm
Acceleratie (0-100): 16,0 s
Topsnelheid: 151 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
CO2 uitstoot: 97 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 74 - 82 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Cool & Audio
- Elektrische ramen voor
- Hill hold functie
- Lichtmetalen velgen 15"
- Multimedia-voorbereiding
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Uitstelbare zijruiten achter
Bij het ontwerpen van de Smart Forfour stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Deze Forfour is van het bouwjaar 2017, hij heeft 42022 kilometer gelopen. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Zijn pittige prestaties dankt deze auto aan zijn compacte en zuinige motor. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 15 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor en neerklapbare achterbank.
Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Deze auto is voorzien van boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.
Zoals u mag verwachten van deze Smart Forfour is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken.
Wij rekenen € 245,00 rijklaar maak kosten. De auto wordt hiervoor professioneel gereinigd aan u afgeleverd, voorzien van een nieuwe APK keuring, milieu 4-gas of roetmeting, afleverings check up motorruimte, en NAP certificaat. Daarnaast zetten wij de auto voor u op naam. Een grote onderhoudsbeurt en/of garantie is in overleg tegen meerprijs mogelijk. Financiering en/of inruil mogelijk. Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk- en zetfouten.