MarktPlaza

Spiltrap. draaitrap, wenteltrap op maat gemaakt

102x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

De Trabo spiltrap / wenteltrap is een in onze fabriek pasklaar gemaakte trap die op iedere gewenste hoogte zonder tussenringen in aan u wordt afgeleverd.

De Trabo spiltrap bestaat uit een verticaal te plaatsen spil waarover de tredendragers worden geschoven. De Trabo spiltrap heeft nergens steun van een muur nodig hierdoor is het mogelijk om de trap midden in de woonkamer of hal te plaatsen.

De Trabo spiltrap is een uitgekiende combinatie van zijdeglans zwart gelakt staal en of met . Er zijn vele mogelijkheden wat betreft de uitstraling van de trap, van klassiek tot modern. Het is mogelijk om de trap uit te voeren met sierlijke krullen of met een ronde stalen leuning dit kan in combinatie met balusters of , de ronde stalen leuning en knieregels kunnen in kleur worden gespoten of gepoedercoat maar zijn ook leverbaar in .
Een erg gewild model is de
Bij deze trap lijkt het of de treden aan de spil zweven.

Wat zijn de mogelijkheden van een Trabo spiltrap
-Als vervanging van uw oude trap.
-ter vervanging van een vlizotrap naar zolder.
-Bij de planning van een verbouwing om meer ruimte te creeren.
-Om uw kamer of hal meer "stijl" te geven.
-De Trabo spiltrap is gemakkelijk te stapelen zodat de trap langs meerdere verdiepingen kan lopen.
-De Trabo spiltrap kan in alle kleuren worden gespoten of gepoedercoat.
-De Trabo spiltrap kan ook geleverd worden met stalen treden als trap naar de tuin of als of

Wat zijn de voordelen van een Trabo spiltrap
-De Trabo spiltrap wordt op ieder gewenste hoogte zonder vulringen geleverd.
-De Trabo spiltrap kan zowel voor een linkse als rechtse opgang worden geplaatst.
-Door de verstelbare kunststof leuning is geen vastgestelde aantrede voor de opgang nodig, deze kunt u bij plaatsing zelf bepalen.
-De Trabo spiltrap heeft maar weinig ruimte nodig.
-De Trabo spiltrap groot in mogelijkheden laag in prijs.

De Trabo spiltrap is ook leverbaar met treden tot aan de muur, dit soort trappen zijn ervoor ontworpen om in een klein trapgat een trap te plaatsen met een normale aantrede zodat de trap toch goed loopbaar is. U kunt dan ook voor een kiezen. De trap kan ook midden in een kamer of hal worden geplaatst, dan kan er langs de open zijde van de trap een leuningwerk naar keuze worden geplaatst.

Montage van een spiltrap
Het monteren van een spiltrap kunt u, als u een beetje handig bent, heel eenvoudig zelf doen. Trabo kan u ook alles uit handen nemen. Ze beschikt over een eigen montageteam met jaren ervaring.

Grootse voordelen van een Trabo spiltrap

De spiltrap neemt weinig ruimte in. Maar dat is niet alles. Veel trappenleveranciers maken standaard spiltrappen en maken uw spiltrap dan op maat met vulringen. De Trabo spiltrap wordt geheel op maat gemaakt, zonder lelijke tussenringen. Verder werkt Trabo alleen met hoogwaardige materialen. En dit alles tegen zeer schappelijke prijzen.
Ook kunt u een bijpassende bijbestellen. Deze wordt vaak hetzelfde gemaakt als de leuning van de trap, zodat het één mooi geheel wordt. Maar ook voor uw kunt u een bijpassend of bestellen. Zelfs een met glas of een afsluitend behoort tot de mogelijkheden.