Heaven zwart 0413

 

Geplaatst 2 jaar geleden door Timmermans Schoenen (40x bekeken)

Heaven zwart 0413

Omschrijving

Top Tanz heaven. Artnr 0413 zwart. Hakhoogte 5 cm.


Wilt u de koningin worden van de dansvloer met schoenen van Top Tanz? Timmermans-Online-Trading.nl heeft ze in huis. U bestelt deze dansschoenen eenvoudig online, waarna ze bij u thuis worden geleverd. Ontdek snel al onze dansschoenen.

 
Modieus de dansvloer op met Top Tanz
Top Tanz is een toonaangevend Duits schoenenmerk, dat distribueert over heel Europa. Elk jaar hebben ze een nieuwe collectie die inspeelt op de laatste trends. De perfecte schoenen voor de modebewuste danser! Elk model heeft een rand die perfect rond de voet past, zodat u naar hartenlust kunt bewegen. Timmermans-Online-Trading.nl biedt bovendien ook dansschoenen aan voor mannen.

 
Waar moet u opletten bij de aankoop van een nieuw paar dansschoenen?
 De dansschoenen van Top Tanz vallen klein uit, daarom koopt u ze het beste een maat groter dan uw normale schoenmaat. Wanneer u nog maar net danst, is het slim om als vrouw een schoen met een lage hak te kopen. Wanneer u vragen heeft over uw online aankoop, kunt u altijd in onze winkel in Eindhoven terecht voor het gepaste advies.

 
Koop snel uw Top Tanz dansschoenen
Wilt u graag een paar dansschoenen van Top Tanz? Bekijk snel onze online collectie en bestel uw maat. Advies nodig? We helpen u graag verder in onze winkel in Eindhoven of telefonisch via 040-2441021.
Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden

Meer informatie
www.timmermans-online-trading.nl