CAFEÏNE GOLD 50 MG

 

Geplaatst 2 maanden geleden door SoccerConcepts (3x bekeken)

CAFEÏNE GOLD 50 MG

Omschrijving

CAFEÏNE GOLD 50 MG


Cafeïne Gold 50 mg is een voedingssupplement dat (top)sporters helpt om de prestaties te verbeteren. Cafeïne helpt bij trainingsactiviteiten die gericht zijn op het vergroten van het uithoudingsvermogen.

Inhoud 90 vegetarische capsules

NZVT-gecertificeerd
Cafeïne Gold 50 mg is geproduceerd volgens de (doping)normen van het NZVT systeem en bevat daarom het NZVT logo. Cafeïne Gold 50 mg kan dus met zekerheid door topsporters gebruikt worden.

Dagelijks gebruik
Gebruik in overleg met de begeleider.
CAFEÏNE | CAFEÏNE GOLD 50 MG
Cafeïne is een voedingssupplement waarvan inmiddels duidelijk is dat het de prestatie verbetert. Het stimuleert het centraal zenuwstelsel, waardoor een inspanning als minder zwaar wordt ervaren. In diverse onderzoeken is aangetoond (echter niet in alle) dat het bij voetbal leidt tot een hogere pass-nauwkeurigheid, een beter spring- en sprintvermogen, het aantal sprints en de lengte ervan dat bovend de 18 km/ uur wordt afgelegd.

 

Advies cafeïne


 • Cafeïne is hiermee een interessant voedingssupplement voor zowel de wedstrijd als
 • Wat een juiste dosering is, varieert per Dit is afhan- kelijke van wat de ervaringen met cafeïne is. De gevoelig- heid voor cafeïne, hoe regelmatig je koffie drinkt, hoe fit je bent en of je uitgerust bent, zijn factoren die van invloed zijn op wat een ideale dosering is.
 • Doseringen van 3 tot 6 mg per kilogram lichaamsgewicht worden in de praktijk aangehouden. Hogere inname lijkt in de praktijk geen zin te hebben en kan voor ongewenste effecten zorgen (verhoogde hartslag, trillingen, hoofdpijn en slapeloosheid).
 • Test eerst in een trainingssituatie en start met een lage dosering. Bijvoorbeeld 50 mg. Bouw dat per testsessie op en bepaal wat een dosis is waarbij je je prettig
 • Neem de cafeïne 45 tot 60 minuten voor aanvang van een wedstrijd of trainingSoccerConcepts is in 2008 opgericht vanuit een persoonlijke behoefte aan goede en betaalbare materialen voor voetbalverenigingen, trainers/coaches en spelers thuis.

Wij werken daarom samen met betrouwbare leveranciers en fabrikanten welke zich in de loop der jaren hebben bewezen en instaan voor hun produkten.

Dit heeft geresulteerd in een zeer ruim aanbod van trainingsmaterialen. Omdat wij alle produkten zelf hebben getest, kunnen wij u bovendien goed adviseren.

Onze bedrijfsopzet is daarbij volledig gericht op het leveren van "Betaalbare Kwaliteit". Wij beheersen onze kosten optimaal en leveren uitsluitend kwalitatief goede produkten. Dit voordeel verwerken wij continu in de verkoopprijzen.

Wij verwelkomen u daarom ook graag als nieuwe klant. Stuur even een mailtje als u de catalogus of meer specifieke produkt informatie wilt ontvangen.

Specificaties:

 • Conditie: Nieuw
 • EAN (artikel code): Does not apply
 • Levering: Verzenden
 • Merk: SoccerConcepts
 • SKU (eigen artikel code): SoccerConcepts2022
 • Type: Clubaccessoires

Meer informatie
www.soccerconcepts.nl