MarktPlaza

Proefles paaldansen in diverse steden voor maar €9,99!

104x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Paaldanslessen

Wil jij ook eens ervaren hoe het voelt om een draai aan de paal te maken? Doe nu mee met een proefles Sportief Paaldansen in  Rotterdam of Utrecht - voor maar €9,99!!

Sporten en meer
Paaldansen is een leuke en afwisselende sport. In paaldansen zitten verschillende aspecten van andere sporten als turnen, moderne dans en acrobatiek. Er zijn dan ook verschillende oefeningen die je in de paal kunt doen. Al die oefeningen kun je in willekeurige volgorde uitvoeren. Hierdoor train je elke les op kracht, uithoudingsvermogen en lenigheid. Er is altijd wel weer een nieuwe oefening om te leren. Hierdoor heb je constant nieuwe uitdagingen en blijft paaldansen afwisselend. Door de successen die je behaalt, neemt je zelfvertrouwen toe zodat je gemotiveerd blijft. Terwijl je plezier hebt, werk je tegelijkertijd aan je lichaam, geest en zelfvertrouwen.

Is paaldansen iets voor jou?
Ja! Sportief Paaldansen is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, lichaamsbouw of sportervaring. Je hoeft niet lenig of sterk te zijn. Voor ieder niveau zijn er verschillende oefeningen. Iedere oefening zorgt ervoor dat je jouw kracht en souplesse traint. Je zult vanzelf merken dat je na een tijdje kunt beginnen aan steeds moeilijkere oefeningen.

Boost je zelfvertrouwen
Geef je zelfvertrouwen een boost door steeds een nieuwe uitdaging aan te gaan. Je zal er van versteld staan wat je allemaal kan! Sportief Paaldansen zorgt samen met jou dat je jouw uitdaging haalt. Dat geeft een enorme kick voor je zelfvertrouwen.

Opbouw van de les
Een proefles duurt 1,5 uur. Sportief Paaldansen start een les altijd met een Zumbadans, speciaal om warm te worden. Daarna doen we krachtoefeningen, zodat alle spieren sterker worden. We sluiten de warming-up af met rek- en strekoefeningen. De warming-up duurt ongeveer een half uur.Vervolgens gaan we vijf kwartier paaldansen. Iedereen verspreidt zich over verschillende palen, zodat je altijd de oefeningen die jij op dat moment wilt proberen, kunt oefenen. De docent komt bij iedereen persoonlijk langs. Zij geeft uitleg over nieuwe oefeningen, maar ook ondersteuning bij de oefeningen die je wilt verbeteren. De docent zal altijd beginnen bij nieuwe leerlingen.Cursisten die voor het eerst een proefles volgen, zitten in dezelfde les als iemand die al jaren traint. Iedereen is anders en leert op zijn of haar eigen manier. Je krijgt persoonlijke begeleiding die aansluit bij jouw tempo en de oefeningen die jij wilt leren. Aan het einde van de les wordt er aandacht besteed aan choreografie en vloerwerk. Het laatste kwartier begeleidt de docent de gehele groep bij de ‘cooling down’. Deze is voor de hele groep gelijk. Tijdens deze afkoeling is er aandacht voor lenigheid en ontspanning.

Meedoen?
Iedereen is welkom om vrijblijvend aan een proefles mee te doen. Om je in te schrijven ga je naar www.sportiefpaaldansen.nl, hier maak je gratis en vrijblijvend een account aan (rechtsonder), koop je de proeflescredit voor €9,99 en reserveer je een les naar keuze. Je kunt je ook inschrijven voor een workshop indien je graag eenmalig met vriend(inn)en een uniek uitje wilt ervaren.

Heb je nog vragen? Dan mag je altijd mailen naar info@sportiefpaaldansen.nl of bellen naar 085-0220069.

Sportieve groet, 
Het team van Sportief Paaldansen