4 Cm Puzzelmatten rijstmotief Rood groen

 

Geplaatst 2 maanden geleden door Best Fightshop (4x bekeken)

4 Cm Puzzelmatten rijstmotief Rood groen

Omschrijving

4 cm puzzelmatten kopen?

De Puzzelmatten zijn 1 bij 1 meter, en voorzien van een anti slipmotief.
De matten hebben een prima demping en worden vaak gebruikt voor o.a Judo en Jiu Jitsu.
Deze Puzzelmatten worden geleverd met 4 afwerkranden.en zijn van een duurzame kwaliteit. De matten zijn eenvoudig schoon te houden en kunt u gewoon met water schoonhouden. Deze matten worden vaak gebruikt bij toernooien. Door het formaat zijn deze eenvoudig te leggen maar ook weer goed op te bergen. Omdat de ene zijde rood is en de andere zijde groen kan men snel een wedstrijdvlak leggen, elke duidelijk zichtbaar is. De puzzelstukken zitten stevig aan de mat vast en zullen niet sel afbreken.

Welk motief hebben de 4 cm puzzelmatten?
Deze puzzelmatten zijn 4 Cm dik en voorzien van een rijststromotief. Dit motief zien we ook terug bij de standaard Judo matten. Dit motief geeft voldoende grip maar voorkomt ook dat de huid stuk gaat door het schuren over de mat. Tevens heeft het een mooi uiterlijk en lijkt het alsof de mat is opgebouwd uit diverse rijstkorrels.
Welke demping hebben de 4 cm puzzelmatten? 
Deze puzzelmatten worden veelal gebruikt bij de vechtsporten waarbij ook gevallen wordt, U kunt denken aan vechtsporten zoals Judo, of Braziliaans Jiu Jitsu. Het is niet zo dat men helemaal in deze mat wegzakt, dit is tot een minimum beperkt. Wanneer u op de mat geworpen wordt zal de mat de kracht verdelen over een groot oppervlak zo wordt de kracht van de val goed opgevangen en voorkomt u vervelende blessures waardoor u de sport niet meer zou kunnen beoefenen. 

De 4 cm puzzelmatten zal dus uitermate gechikt zijn voor uw vechtsport.
  4 Cm Puzzelmatten rijstmotief Rood groen kopen?
4 Cm Puzzelmatten rijstmotief Rood groen kopen? Bij Best Fightshop bent u aan het juiste adres! Grootste aanbod! En , Dus sla nu uw slag! 4 Cm Puzzelmatten rijstmotief Rood groen? Best Fightshop!
4 Cm Puzzelmatten rijstmotief Rood groen kopen? | Best Fightshop
4 Cm Puzzelmatten rijstmotief Rood groen kopen? Best Fightshop! PROFITEER! |Veilig kopen -Webwinkel Keurmerk - De GROOTSTE van Nederland

4 Cm Puzzelmatten rijstmotief Rood groen, U zult er geen spijt van krijgen. Wij leveren diversen vechtsportartikelen van leveranciers uit de hele wereld. Wij maken een selectie van de beste en mooiste artikelen en daar hoort 4 Cm Puzzelmatten rijstmotief Rood groen ook bij. Mocht u vragen hebben? Neem dan gerust contact met ons op. Antwoord op veel gestelde vragen ziet u op onze site onder Klantenservice. Tevens heeft u ook nog eens 100 dagen retourrecht en bieden we gratis* retour aan! Wij wensen u dan veel plezier met:4 Cm Puzzelmatten rijstmotief Rood groen


Best Fightshop is de grootste online vechtsportwinkel! Meer dan 10.000 vechtsportartikelen!

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikel code): 8718719005996
  • Levering: Verzenden
  • SKU (eigen artikel code): ESSI.ESPUZZEL4

Meer informatie
Klik hier en bekijk dit product op Bestfightshop.nl