MarktPlaza

WileyX zonnebril - XCESS - Skeet Reese Collection

230x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

WileyX zonnebril - XCESS - Skeet Reese Collection, polarized emerald mirro glazen, glanzend zwart frame.
WileyX Street series zonnebrillen. Modieus en kogelwerend.
Stijlvol, gedurfd, kogelwerend, comfortabel en enorm stevig. dat zijn de standaard specificaties voor een WileyX XCESS zonnebril. Echter, deze speciale Limited Edition Skeet Reese Collection zonnebril is speciaal ontworpen aan de hand van de specificaties van de WileyX XCESS zonnebril, rekening houdend met de extreme omstandigheden die zich op en aan het water kunnen voordoen. Voor wie Skeet Reese niet kent: Skeet Reese behoort tot de wereldtop op het gebied van de professionele sportvisserij. De speciale gepolariseerde glazen in deze Skeet Reese Wiley X zonnebril zorgen ervoor dat de schittering van het wateroppervlak wordt afgenomen, waardoor de vis nog beter zichtbaar is. Ook voor andere watersporten is deze bril uitermate geschikt.
Waarom een gepolariseerde bril kopen?
Gepolariseerde glazen bieden een aanzienlijk beter zicht dan niet gepolariseerde glazen. Dit komt omdat gepolariseerde glazen gereflecteerd licht filteren, waardoor alleen het directe licht te zien is. Dit is een beetje een technisch verhaal, maar het komt er uiteindelijk op neer dat het zicht rustiger en duidelijker wordt dan wanneer je een bril/zonnebril draagt zonder gepolariseerde glazen. Ook bij het vallen van de schemering levert een gepolariseerde Wiley-X zonnebril een beter en scherper beeld dan een normale zonnebril.
Andere voordelen van een gepolariseerde zonnebril zijn dat de schittering van het zonlicht op het wegdek of andere auto’s wordt weggenomen, waardoor je niet meer wordt verblind. Echter het sterkste effect van een gepolariseerde bril, kunt u zien bij wateroppervlaktes.
Specificaties:
• Opbergdoosje inbegrepen
• Glazen inbegrepen
• Gepolariseerd
• US ANSI Test geslaagd
• 100% UV-A en UV-B beschermend
Indien u een offerte voor deze zonnebril op sterkte wenst te ontvangen kunt u ons een email sturen naar ons email adres met hierin:
• het type bril + de artikelcode ( WX.... ).
• de gewenste sterkte (linker- en/of rechteroog)
• indien van toepassing de cylindersterktes (linker- en/of rechteroog)
• alle overige relevante informatie (bijvoorbeeld asstanden enz.).
• de gewenste kleur van de lenzen (indien er meerderen mogelijkheden zijn.).
Kijk ook op Wileyx-shop of kom langs in onze showroom voor meer soorten van dit model en veel anderen zonnebrillen!