Sroka Easy Pack 11,6 ft. SUP Max belasting: 120 kg

 

Geplaatst 6 maanden geleden door Rekels Outdoors (112x bekeken)

Sroka Easy Pack 11,6 ft. SUP Max belasting: 120 kg
ConditieNieuw

Omschrijving

Het design van de Malibu 10' is innovatief, bij de productie is de toonaangevende fusietechnologie gebruikt, wat het board 2 kg lichter in gewicht maakt. De breedte van deze sup en de drie vinnen geven je veel stabiliteit, hij is perfect geschikt voor alle suppers; van beginners tot gevorderden. De grote pads geven veel comfort onder je voeten. Door het geringe gewicht is het gemakkelijk om het board te verplaatsen en te transporteren.
De Malibu is geproduceerd met de toonaangevende Fusion-technologie; dit is de nieuwste ontwikkeling die gebruikt wordt bij de productie van de beste opblaasbare sup’s. Dit resulteert in lichtere, sterkere, stijvere en mooiere sup’s. Fusietechnologie is belangrijk bij de constructie van het board. Bij deze technologie wordt de bovenste laag dropstich pvc (dichte polyestervezels) versmolten met de tweede laag PVC.
Deze High-Tech technologie biedt vele voordelen.
Lichter: het bespaart bijna 2 kg (20%) op het totale gewicht van het board.
Sterker: het verhoogt de levensduur omdat het delaminatie problemen voorkomt.
Stijver: de stijfheid van het board is 30% groter. Te hard oppompen wordt zo voorkomen.
Mooier: superieure cosmetische uitstraling; het board is gladder, vlakker en voelt beter aan.
Sroka is het enige merk op de markt met boards waarvan de rand is opgebouwd uit drie lagen. Dit vergroot de stijfheid en elimineert luchtlekkage. Met deze technologie garanderen wij u een van de meest betrouwbare producten op de markt. Sroka levert met deze technologie high-end opblaasbare sup’s met beste prijs-kwaliteitverhouding.
De duurzame Malibu heeft drie verwisselbare vinnen en een bungee storage net voor je bagage. Hij wordt geleverd in een hadige tas inclusief een HP pomp, een 5 liter dry bag en een reparatieset.

SpecificatiesAfmeting in cm: 304 x 80 x 10 cm
Gewicht: 8 kg
Materiaal: Fusion PVC
Lengte: 304 cm
Maximale belasting: 100 kg
Kleur: Blauw


Meer informatie
rekels.com