MarktPlaza

Elan SL Amphibio WaveFlex Race Slalom ski Powerspine 2015

198x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Elan SL Amphibio
Type Race / Slalom
High Performance short turn
Modeljaar 2015

Technologie Amphibio: dit is een combinatie van twee verschillende bouwstijlen.Camber = de voorspanning zorgt voor een holling in de ski.Rocker = de tip en de tail van de ski komen iets eerder omhoog dan bij de conventionele ski’s.Bij de ski’s die uitgevoerd zijn op basis van het Amphibio principe is er dan ook sprake van een linker en een rechter ski.De buitenkanten van deze Amphibio ski’s zijn Rocker gemaakt waardoor het insturen van de ski’s zeer eenvoudig gaat.

RST Sidewall Verticale Sidewall voor een optimale grip over de gehele lengte van de ski. Directe krachtoverdracht op de kanten bij hoge snelheden.Deze WorldCup technologie is de beste keuze voor sportieve en agressieve skiërs.

WaveFlex™ De WaveFlex Technologie combineert een zachte flex met een hoge torsiestijfheid.

Laminated Woodcore. Een gelamineerde vol houten kern over de gehele lengte van de ski. Dit zorgt voor een optimale flex, optimale torsiestijfheid en een perfecte grip.

Mono Titanium versterking: Voordelen: Zeer goede kantengrip net als bij een race ski, een stabielere voorspanning van de ski die niet temperatuurgevoelig reageert. Lichtere ski constructie. Minder stug dan de grotere broer Elan SLX.

Power Spine is een speciale constructie die de krachten beter over de ski verdeelt. Hierdoor is de ski nog stabieler. Over de gehele lengte is de ski voorzien van een carbonnen versterking.

Bones/zij-elementen zorgen voor een zeer hoge torsiestijfheid. Deze technologie werd voor de wedstrijdsport ontwikkeld.

De SL Amphibio WaveFlex is de nieuwste generatie slalom ski van Elan. Een zeer snelle ski met enorm veel stabiliteit en power. Het is een ski die ideaal is voor sportieve vergevorderde skiërs, die houden van een snelle manier te skiën en de voorkeur geven aan het korte bochten werk.

Kleur Zwart / Groen / / Wit / Rood
Kern Laminated Woodcore, Mono Ti
Lengte (cm) 155 / 160 / 165 / 170
Radius (m)11,7 / 12 / 12,4 / 13
Taillering (mm) 120-69-103 / 122-69-104 / 123-69-107 / 124-69-107
Technologie Amphibio, Powerspine, Waveflex, RST Sidewall
Camber Line Amphibio
Binding ELX 11.0