Fischer RC4 The Curv DTX Race Carve Ski medium Turn 2018

 

Geplaatst 2 jaar geleden door Ski Outlet (83x bekeken)

Fischer RC4 The Curv DTX Race Carve Ski medium Turn 2018
ConditieNieuw

Omschrijving

Fischer RC4 The Curv DTX
Type Race / carve ski
High Performance Medium turn
Modeljaar 2018

De RC4 The Curv DTX is een zeer sportieve en extreem snelle ski. Een racecarver die volledig piste georiënteerd is. Een ski met een iets bredere taillering onder de voet zodat de ski meer draagvlak biedt dan de SC en de RC. De korte lengtes zijn ideaal in te zetten als slalom variant, terwijl de langere lengtes meer neigen vaar een racecarver.

Dankzij het gepatenteerde DIAGOTEX heeft de ski een extreem vaste ligging in de bochten. Een ski met een te lage torsiestijfheid is de vijand van de controle. DIAGOTEX is een netwerk van Carbon wat diagonaal in de ski is aangebracht. Hierdoor wordt er een extreme torsiestijfheid geconstrueerd. Verder vangt DIAGOTEX de centrifugale krachten op waardoor je perfect in het spoor van de bocht blijft. Een ski voor de veeleisende skiër die een ski wil waar hij in alle omstandigheden op kan vertrouwen.

Fischer RC4 The Curv DTX is de meest innovatieve ski die Fischer momenteel op de markt brengt. De ski is uitgevoerd met de nieuwe Triple Radius techniek. Deze techniek zorgt voor een betere overbrenging van de krachten en geeft optimale controle gedurende het skiën van de bocht. De titanium versterking geeft de ski absolute stabiliteit en in combinatie met de triple radius techniek een perfecte "wegligging" in iedere bocht.

Het is een ski die ideaal is voor de zeer sportieve skiër die van hoge snelheden houdt, beschikt over een perfecte techniek en de kwaliteiten heeft om deze ski te temmen. De ski beschikt over de nieuwste WorldCup Technologie, heeft een perfecte kantengrip en optimaal draai- en stuur gedrag. Dynamische en agressieve slalom bochten zijn met deze ski een ware beleving. Dit jaar is de ski optisch aangepast aan de ski's uit de WorldCup met een Yellow Base.

Kleur Zwart / Rood / Geel .... Yellow Base
Kern Beech Poplar Woodcore, Air Carbon Dual Ti 0,8
Lengte (cm)164 / 171 / 178
Radius (m) 14,0 / 16,0 / 17,0
Taillering (mm) 120-70-105 / 121-72-106 / 120-72-104
Technologie Racetrack, Worldcup Tuning, Free Milled Titanium
Camber Line On-Piste Rocker.
Binding RC4 Z 12 RaceTrack Powerrail, Brake 85


Meer informatie
www.ski-outlet-venray.nl