Head WorldCup Rebels i.Race race carve 165 170 175 cm 2018

 

Geplaatst 2 jaar geleden door Ski Outlet (62x bekeken)

Head WorldCup Rebels i.Race race carve 165 170 175 cm 2018
ConditieNieuw

Omschrijving

Head WorldCup Rebels i.Race
Type Race / Carve ski
Modeljaar 2018


Dit model heeft het z.g. KERS® systeem (Kenetic Energy Recovery System) Het Kers® systeem werkt als een Turbo oplader dat voorziet in extra "power" en acceleratie, doordat het achtergedeelte van ski stijver wordt tijdens het uitsturen van de bocht. Dit geeft als het ware een catapult effect naar de volgende bocht, zonder dat dit extra energie kost. Het Freeflex EVO 11 bindingsysteem met de " Speedflex Plate " speelt hierbij ook een zeer belangrijke rol.


Intelligence Systeem:
De prestaties van een ski kent geen absolute waarde. Het is te allen tijde afhankelijk waar (type ondergrond en de weersomstandigheden) en hoe u aan het skiën bent. Op delen harde piste zoekt u kantengrip, op zachte sneeuw wilt u meer behendigheid. Wanneer u op hoge snelheid aan het skiën bent wilt u andere prestaties leveren dan wanneer u met uw vrienden of familie aan het skiën bent.
De visie achter HEAD Intelligence Technology (van herkomst ontwikkeld voor helikopter bladen) was het ontwikkelen van een ski die haar prestaties aanpast aan de ondergrond en ski niveau (snelheid).


Hoe werkt het?
De Intellifibers, die gepositioneerd zijn op 45 graden van de binding, zetten (mechanische) schokken om in elektronische energie. De Intellifibers worden door de elektronische energie omgezet in stijfheid wat zorgt voor meer rebound en torsiestijfheid bij hogere snelheden.Skiet u bijvoorbeeld op dezelfde ondergrond minder snel, dan wekt het systeem minder energie op wat zorgt voor een minder stijve ski. HEADs Intelligence Technology verleent de ski extra grip én past (als enige actieve dempingsysteem!) de torsiestijfheid van ski aan. Dit biedt u de ideale ski die zich te allen tijde aan alle ondergronden en weersomstandigheden aanpast.


Sind dit seizoen is de ski gebouwd op basis van de Graphene WorldCup Sandwich constructie.Graphene is een materiaal wat zeer dun en licht is maar toch 300 x sterker dan staal. Dit zorgt ervoor dat de ski een zeer direct stuurgedrag vertoont. Verder is de ski met meer power te skiën.Graphene maakt de ski lichter. De Head WorldCup Rebels i.Race biedt veel snelheid, stabiliteit, tolerantie en nauwkeurigheid.
De ski is gebouwd volgens de nieuwste race technologiën. De Head WorldCup Rebels i.Race is een extreem snelle ski. Een ski die zich op steile geprepareerde pistes net zo thuis voelt als op vlakke pistes. Het is een ski die ideaal is voor Speed o Holics die van het strakke en middellange bochtenwerk houden.


Kleur Zwart / Geel / Wit
Kern Laminated Woodcore, Graphene WorldCup Sandwich
Lengte (cm) 160 / 165 / 170 / 175
Radius (m) 12,7 / 13,6 / 14,4 / 15,3
Taillering (mm) 121-67-101 / 121-68-101 / 122-68-102 / 123-68-103
Technologie Liquidmetal, Intelligence, Graphene, Kers
Camber Line Rebel Camber, UMH C Belag
Binding Head FreeFlex EVO 11


Meer informatie
www.ski-outlet-venray.nl