Völkl RaceTiger SC UVO Yellow Slalom Carve Ski 160 165 cm

 

Geplaatst 3 jaar geleden door Ski Outlet (71x bekeken)

Völkl RaceTiger SC UVO Yellow Slalom Carve Ski 160 165 cm
ConditieNieuw

Omschrijving

Völkl RaceTiger SC UVO Yellow Slalom Carve Ski cm 2017 
Leverbare lengte 150 160 165 cm


Ski Outlet
Laagheidehof 8
5804 Ski Outlet
0478-515696 of 06-27266988

Let op .......... Let op .......... Let op .......... vanaf zaterdag 28 oktober 
Iedere zaterdag en zondag geopend van 10.00 tot 17.00
Overige dagen op afspraak.

Iedere dag ruime bezichtigingsmogelijkheden
Ook 's Avonds en in het weekend
Bel voor een afspraak 0478-515696 of 06-27266988XC

Völkl RaceTiger SC UVO
Type Slalom Carver
Modeljaar 2017

Völkl heeft de RaceTiger SC herontwikkeld en geoptimaliseerd. Hierbij is de nieuwste techniek uit de racesport toegepast.Een klein deel van de ski, een grote mijlpaal voor het skiën. We hebben het over de nieuwe UVO (Ultimate Vibration Object) Völkl ontwikkelde de allereerste, 360° trillingsdemper in de geschiedenis van de skitechniek. Völkl deed dit in nauwe samenwerking met zijn partner Marker. De UVO beleefde zijn première tijdens de Alpine World Cup. Deze 'perfecte setup' is nu klaar om de pistes te veroveren. De unieke 360° demping verhoogt prestaties en behendigheid door het totale gewicht terug te brengen, terwijl het de ski agressiever maakt.

Uniek in de ski-industrie
Van nature ontstaan trillingen wanneer de ski werkt met het terrein onder je voeten. De tip van de ski beweegt in alle richtingen. De UVO technologie zorgt voor aantoonbare vermindering van deze trillingen waardoor de afdaling een stuk stabieler wordt. Traditionele dempers werken alleen verticaal, terwijl de UVO ook horizontale en torsiekrachten over de lengte van de ski absorbeert. Het maakt gebruik van hetzelfde principe als met succes wordt toegepast in hoge gebouwen en bruggen. De binnenkant van de UVO bevat een vrij zwevende massa die trillingen van de ski 's in alle richtingen opvangt. De UVO is bij de tip van de ski geplaatst omdat daar ook de grootste trillingen ontstaan.

Voor skiërs brengt de UVO tal van voordelen met zich mee: minder trillingen, een rustigere afdaling, meer precisie in de bochten en een algemene verbetering van de controle, zelfs op hobbelige pistes. En dat alles zonder afbreuk te doen aan levendigheid.

De ski's die uitgevoerd zijn met UVO demper zijn 20% lichter, wat zich vertaalt in meer dynamiek en wendbaarheid op de sneeuw, terwijl het minder inspanning kost. Sportieve skiërs zullen genieten van de flexibiliteit, de betere grip en een indrukwekkend rustige afdaling. Recreatieve skiërs zullen de verminderde inspanning waarderen waardoor ze de hele dag op piste kunnen blijven.

De geïntegreerde stalen inzetstukken en de volledig houten kern zorgen voor de nodige stugheid en stabiliteit. De Völkl RaceTiger SC UVO is een zeer snelle ski voor de vergevorderde sportieve skiër. Ideale ski voor de agressieve slalom carver die een ski wil met een perfecte grip. De RaceTiger SC UVO is een ski voor de piste georiënteerde skiër die er van houdt om met hoge snelheden te skiën en lekker wil carven.

Kleur Zwart / Geel / Grijs
Kern Full Sensor Woodcore
Lengte 150 / 160 / 165 cm
Radius 11,5 / 13,1 / 14,0 
Taillering 119-72-101 / 122-72-105
Technologie UVO, Powered by Steel
Camber Tip Rocker
Binding Marker xMotion 11.0 D


Meer informatie
www.ski-outlet-venray.nl