Völkl RaceTiger Speedwall GS UVO 170 175 180 185 cm 2018

 

Geplaatst 2 jaar geleden door Ski Outlet (58x bekeken)

Völkl RaceTiger Speedwall GS UVO 170 175 180 185 cm 2018
ConditieNieuw

Omschrijving

Völkl RaceTiger Speedwall GS UVO 170 175 180 en 185 cm 

De ultieme Race Machine van Völkl
Völkl RaceTiger Speedwall GS UVO
Type Race / Giant Slalom
Modeljaar 2018

De Völkl RaceTiger Speedwall GS UVO is een zeer snelle ski voor de vergevorderde sportieve skiër. De kernwoorden bij de Speedwall GS zijn: snelheid, sportief en strak design. De belangrijkste technologische innovatie is de Speedwall. Hierbij is de zijkant van hetzelfde materiaal gemaakt als het belag. En dat betekent minder wrijving en meer snelheid.

De Speedwall GS UVO zorgt ervoor dat u ski uitermate stabiel en rustig is op de hoge snelheden. De Speedwall GS is een ski voor de piste georiënteerde skiër die er van houdt om met hoge snelheden te skiën en een ski wil met een grote radius. De ski is ook uitermate geschikt voor mensen met de paralleltechniek.

UVO Ultimate Vibration Object.
De UVO haalt de trillingen uit de ski die ontstaan bij oneffen terrein. Voordeel: een rustigere en preciezer te sturen ski. Een klein onderdeel van de ski, maar een grote mijlpaal voor de ski-sport. We hebben het over de nieuwe UVO; the Ultimate Vibration Object. Völkl ontwikkelde de allereerste 360° trillingsdemper in de geschiedenis van de skitechniek. Völkl deed dit in nauwe samenwerking met zijn partner Marker. De UVO beleefde zijn première tijdens de Alpine World Cup. Deze 'perfecte setup' is nu klaar om de pistes te veroveren. De unieke 360° demping verhoogt prestaties en behendigheid door het totale gewicht terug te brengen, terwijl het de ski agressiever maakt.

Uniek in de ski-industrie
Van nature ontstaan trillingen wanneer de ski werkt met het terrein onder je voeten. De shovel van de ski beweegt in alle richtingen. De UVO technologie zorgt voor aantoonbare vermindering van deze trillingen waardoor de afdaling een stuk stabieler wordt. Traditionele dempers werken alleen verticaal, terwijl de UVO ook horizontale en torsiekrachten over de lengte van de ski absorbeert. Het maakt gebruik van hetzelfde principe als wordt toegepast in hoge gebouwen en bruggen. De binnenkant van de UVO bevat een contragewicht die trillingen van de ski's in alle richtingen te niet doet. Dit door ze met een kleine vertraging te herhalen. Omdat de grootste trillingen optreden in de voorzijde, zit de UVO heel dicht bij de tip van de ski.

Meer prestaties door unieke 360° demping
Voor skiërs brengt de UVO tal van voordelen met zich mee: minder trillingen, een rustigere afdaling, meer precisie in de bochten, betere controle, zelfs op hobbelige pistes, en een duidelijk verbeterde kantengrip. En dat alles zonder afbreuk te doen aan levendigheid. De ski blijft zeer stabiel, zelfs zonder aanvullende verstevigingselementen. De UVO modellen zijn 20% lichter, wat zich vertaalt in meer dynamiek en wendbaarheid op de sneeuw, terwijl het minder inspanning kost. Sportieve skiërs zullen genieten van de flexibiliteit, de betere grip en controle, en een indrukwekkend rustige afdaling. Recreatieve skiërs zullen de verminderde inspanning waarderen waardoor ze de hele dag op piste kunnen blijven.

Völkl Racetiger Speedwall GS UVO
Het geheime wapen voor helden van de grote slalom. Dankzij de nieuwe UVO, in combinatie met de Full Sensor Woodcore en het tip rocker profiel, kan deze ski snelle, scherpe bochten met indrukwekkende levendigheid en lenigheid aan. De brede geometrie (116-70-98 bij 175 >) maakt deze ski zeer veelzijdig. De Racetiger Speedwall GS gebruikt de UVO niettemin om de trillingen te dempen, terwijl het ook de behendigheid versterkt. Dit nog eens te meer door de nieuwe, bredere xMotion binding. Deze ski is opgebouwd uit een Multilayer woodcore en is versterkt met een dubbele Titanium laag.

Kleur Rood / Zwart / Blauw
Kern Speedwall Multilayer Woodcore, Ti 2
Lengte (cm) 170 / 175 / 180 / 185
Radius (m) 17,9 / 19,1 / 20,3
Taillering (mm) 114-70-96 / 116-70-98
Technologie UVO, Power Construction, Titanium, Speedwall 2.0
Camber Line Tip Rocker,
Base P-Tex 4500
Binding Marker rMotion2 12.0 D Race GripWalk


Meer informatie
www.ski-outlet-venray.nl