MarktPlaza

Sta-op-stoel elektrisch

44x bekeken
1 maand geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen

Omschrijving

Aangeboden:

Comfortabele en goed functionerende relax- en sta-op stoel. In goede staat bekleed met stof en kleur zand.
Een oer degelijke product van Hollandse bodem. 
- 3 onafhankelijke motoren
- incl nekkussen
- Brandvertragende stoffering
- Brandvertragende schuim vulling
De fauteuil is uitgevoerd met 3 motoren om de functies opstaan en gaan zitten, de hoek van de rugleuning, de voetenbank en de kanteling onafhankelijk van elkaar te kunnen verstellen.
Ook is deze stoel voorzien van topswing. (verstelbare nekkussen)


Daarnaast vormt de kantelverstelling een fijne functie. De rugleuning en zitting kantelen hierbij als geheel samen naar achteren. Hierdoor blijft uw lichaam in de juiste zithoek zitten, waardoor u niet onderuit zakt. De belasting van uw rug wordt daarmee veel minder, doordat de benen hoger komen te liggen dan de positie van het hart. Dit bevordert bovendien de vochtafdrijving in de benen, dit vermindert (de kans op) oedeem.
Specifiek voor deze optie is destijds deze stoel aangeschaft. Er zijn namelijk weinig sta op stoelen die deze functie hebben.


Afmeting:

Breedte zitvlak 52 cm
Diepte Zitvlak 50cm
Hoogte Zitvlak 43 Cm

Deze ergonomische stoel helpt je gezondheidsklachten voorkomen en reduceren. Een goede stoel is ontworpen om je lichaamsbewegingen te volgen juiste steun te bieden. Hierdoor ervaar je optimale ondersteuning en worden klachten zoals rug- en nekpijn verminderd en/of voorkomen.
Ophalen in Badhoevedorp.

Nieuwprijs €4159
Bieden vanaf € 125