MarktPlaza

Stacaravan | Chalet te huur | Hoenderloo | Park Veluws hof

227x bekeken
4 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Te huur Celisa's Cottage:
Wij verhuren het hele jaar op het mooie vakantiepark het Veluwshof in Hoenderloo. Deze Chalet is voor vakantie doeleinden maximaal drie weken aaneengesloten en niet voor permanente bewoning!

Een uniek en sfeervol ingericht vakantiehuisje dat van alle gemakken is voorzien. Dit heerlijke plekje is gelegen in een bosrijke omgeving vlakbij het Nationale Park "de Hoge Veluwe", en ideaal voor 1 á 2 personen. Op avontuur in de Apenheul, de tuinen van Paleis het Loo en het Openluchtmuseum of eindeloos dwalen door de prachtige natuur. Misschien zie je wel een wild zwijn, moeflon of ree. En daarna? Lekker nagenieten met een drankje op je eigen overdekte veranda.

Het modern ingerichte chalet heeft een lichte en gezellige woonkamer met zithoek. Je kunt hier in alle rust een boek lezen, televisie of een dvd kijken. De dubbele deuren geven toegang tot de overdekte veranda met zitje. Via de voordeur kom je in de hal, met kapstok, bergkasten en wasmachine, terecht. De open keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat met wok-brander, afzuigkap, combimagnetron, broodrooster, staafmixer, koelkast met vriesvak en voldoende opbergmogelijkheden. Tegenover de keuken is een koffie en thee hoekje, voorzien van Dolce Gusto koffiemachine en waterkoker. De slaapkamer heeft 2 comfortabele boxspringbedden van 80x200 cm, deze kunnen separaat maar ook als dubbelbed worden opgesteld. Kleding en andere spullen berg je gemakkelijk op in één van de 2 ruime ladekasten of hoge kast. De nette badkamer heeft een ruime douche met thermostaatkraan, wastafel en toilet met soft-close bril. In de tuin om het chalet vind je verschillende zitjes met voldoende privacy en naast het chalet is een privé parkeerplaats.

* Inclusief: beddengoed, handdoeken, keukenlinnen, administratiekosten, Wifi, gas, water & elektra.

* Exclusief: toeristenbelasting/park- en Servicekosten à € 5,00 per dag (ongeacht aantal personen) Je dient deze kosten bij het inchecken zelf bij de receptie af te rekenen.

Celisa's Cottage is gelegen op recreatiepark. Het is een gezellig en veelzijdig park met o.a. een buiten zwembad, supermarkt met ruim assortiment, restaurant met bowlingbaan en verschillende sportfaciliteiten. Je stapt zo de prachtige natuur van de Veluwe in. Ontdek de mooie fiets- en wandelroutes langs zandverstuivingen en heidevelden. Bezoek de tal van culturele hotspots - zoals het Kröller-Müller Museum (16 km), Paleis het Loo (17 km) - en authentieke Hanzesteden als Zutphen (30 km) en Doesburg (25 km).

Wij verhuren op basis van 2 personen als u interesse heeft in onze luxe accommodatie stuur dan even een bericht naar           E-mail: vakantiehuisverhuur.rietdijk@gmail.com of telefonisch via 0031-622807417 wij kijken dan naar de beschikbaarheid en maken een passende en vrijblijvende prijsopgave!