MarktPlaza

Steven Brust Huis Jhereg Huis Yendi 2 boeken serie

249x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Titel : Huis Jereg en Huis Yendi
auteurs : Steven Brust
paperback 287 + 240 pagina's
in goede staat, alleen viltstift steep op onderzijde
Prijs is excl. 3,95 goed verpakt binnen Nederland

'Steven Brust is een fenomeen en een van de aardigste mensen die ik ken.'- Robin Hobb

'een lyrische mengeling van fantasy en avontuur.'- Roger Zelazny

'tegelijk grimmig en geestig. Meer graag!'- Locus .

Huis jhereg
Taltos is de hoofdpersoon, een pragmatische huurmoordenaar, afkomstig van de wereld Drakaera en lid van een van de befaamde drakaeriaanse huizen, huis Jhereg. Op zijn talrijke avonturen wordt Vlad bijgestaan door een kleine draak die hij persoonlijk opvoedde en met wie hij in telepathisch contact staat. Samenwerkend zijn Vlad en zijn reisgenoot onverslaanbaar. Dat wil zeggen, bijna.

Huis Yendi
Vlad Taltos is een mens die leeft in het keizerrijk Drakaera, waar mensen tweederangsburgers zijn en waar de sterke Drakaeranen, die duizenden jaren kunnen blijven leven, hun bewind handhaven via de macht van hun adellijke huizen.
De trouwste bondgenoot van Vlad, de nietige oosterling, zoals mensen geringschattend worden genoemd, is zijn beschermdier loiosh, een draakachtig en vooral drakerig monstertje met vleugels dat zorgvuldig over zijn meester waakt.
Deze keer wordt de huurmoordenaar Vlad zelf vermoord, in opdracht van een concurrent, maar hij wordt door hoge adellijke vrienden weer tot leven gewekt, waarna - hoe kan het ook anders - de jacht op de schuldigen begint.
Verrassend is dat de vrouw die Vlad vermoordde, Cawti, zijn grote liefde wordt en hem helpt in de strijd tegen haar oorspronkelijke opdrachtgever.

Outside custome rs, please mail me for s h ipping costs.

Uw beste lling wordt met zorg bij het postkantoor aangeleverd echter kan ik niet aansprakelijk gesteld worden over zoekraken of beschadiging van zendingen. Dit kunt u voorkomen d oor uw b estelling op eigen kosten te laten aantekenen. Artikelen kunnen niet worden geruild of geretourneerd en worden alleen verzonden . Bent u het met de voorwaarden niet eens, bestelt/biedt u dan a.u.b. Niet!

Wilt u combineren om verzendkosten te drukken? Trefwoord :Garang