MarktPlaza

STUDENT MAAKT GOEDKOOP EEN MOOIE WORDPRESS WEBSITE

129x bekeken
2 jaar geleden geplaatst
Geen afbeelding beschikbaar

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Bent u opzoek naar een bedrijf die goedkoop een mooie professionele website voor u kan maken? Wanneer u de site bij ons host kunnen wij al vanaf €99,99 ex btw een hele mooie Website voor u maken die 100% operationeel is.


Het voordeel van zo een WordPress website van €99,99 ex btw is dat u deze in uw eigen tempo kunt blijven uitbreiden met extra functies en pagina’s. U hoeft dus niet in 1x heel veel uit te geven maar u kunt op een tempo wat voor u financieel haalbaar is toch uw bedrijf op een hele professionele manier online presenteren. 


Wij blijven u, wanneer u dat fijn vindt, na de bouw van uw site ook helpen met het onderhoud. Of adviseren hoe u het beste de promotie van uw site kunt opzetten. 


Wanneer u zelf geen tijd heeft om uw teksten te schrijven of fotos aan te leveren voor uw website kunnen wij dat ook voor u doen vanaf €75,- ex btw (voor het schrijven van teksten en het kopen van premium fotos op www.elements.envato.com). .


Binnen het pakket van €99,99 ex btw zorgen wij er gelijk ook voor dat de basis zoekmachine optimalisatie van uw website wordt opgezet (on-page zoekmachine optimalisatie) en wij melden uw website aan bij Google Analytics, Google Webmasters en Google My Business. U kunt voor het verder verbeteren van uw zoekmachine optimalisatie ook betaalde plugins kopen zoals Yoast en WP Rocket. 


Wij installeren ook inbegrepen in de prijs het Divi theme van Elegant Themes zodat zelf heel makkelijk teksten en fotos kunt wijzigen op uw site.

Neem een kijkje op onze site voor meer informatie