MarktPlaza

Suzuki SC - Overige SC 100 GX (reacties per telefoon aub)

681x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Begin jaren negentig is deze auto in ons bezit gekomen. Op dat moment was de auto ver gedemonteerd ten behoeve van een uitgebreide restauratie. Nieuwe delen, zoals de spatschermen voor en achter, diverse panelen, benzinetank, slangen enz. enz. waren reeds besteld toen de eigenaar te kennen gaf de auto van de hand te willen doen.
De auto is door ons overgenomen en tot een paar jaar terug heeft hij zijn tijd gesleten in een hoekje, waarna wij vervolgens de restauratie hebben afgerond. Hierbij is alles grondig onder handen genomen en de auto van binnen en van buiten opnieuw gespoten. Dit laatste in de originele kleur met als toevoeging een blanke laklaag. Tevens heeft de auto een uitgebreide antiroest behandeling ondergaan.
Wij zijn er derhalve ook van overtuigd dat de auto op het moment beter is dan hij nieuw was. Dagelijks gebruik zou gezien de staat en de rij eigenschappen van de auto geen enkel probleem moeten zijn, maar natuurlijk is dit ook een mooi verzamel object.
De auto is op een zeer hoog en professioneel niveau afgewerkt, u bent dan ook van harte welkom op ons bedrijf om uzelf daarvan te overtuigen.