MarktPlaza

That's life - Camping Trip - 1000 stukjes

50x bekeken
1 maand geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

That's life - Camping Trip - 1000 stukjes

BCZ


Bouw stukje bij beetje een hele wereld met deze geweldige puzzel van Goliath.Leuke, chaotische puzzels met afbeeldingen uit het dagelijks leven! De That's Life puzzels bestaan uit 1000 stukjes, hebben een afmeting van 48x68cm en zijn van hoge kwaliteit!

Oh, nee! Het loopt helemaal uit de hand op de camping. Tijdens het maken van deze puzzel komen de gekste situaties naar voren. Van loslopende dieren tot aan swingende hippies en een vliegende tent. Na het maken van de puzzel valt elk stukje op zijn plek. Een regenachtige dag wordt ineens een stuk leuker met deze puzzel!

We herkennen deze situaties maar al te goed. Ze komen namelijk allemaal uit het dagelijks leven en we hebben er allemaal wel eens middenin gezeten of van gehoord. De 1000 stukjes geeft een uitdaging aan iedere puzzelaar, beginner of gevorderd.
De That’s Life puzzels zijn geschikt voor zowel beginnende als ervaren puzzelfans.

De That’s Life puzzels bestaan uit 1000 stukjes. That's Life Puzzels bieden een uitdaging en zorgen voor urenlang puzzelplezier. Hoe langer je ernaar kijkt, hoe meer dingen je ontdekt! Lukt het jou om de puzzel helemaal in elkaar te zetten?
Als je niet naar buiten kunt om te spelen is de That's Life Camping Trip puzzel een leuke bezigheid voor de hele familie; voor zowel jong als oud!

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties