MarktPlaza

The 2ND Step-Interactive Dance+Busta Rhymes USA Rapper+NOTV Visual Music+Aangenaam Klassiek.

175x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Ale vier zijn ze NIEUW in de verpakking en uitermate geschikt als Cadeautje voor een Klein prijsje !

The 2ND Step: The Ultimate Interactive Dance DVD heeft een speelduur van 2 uur en 6 minuten. Wat er allemaal te zien en te horen is leest u op de eerste en tweede foto.

Busta Rhymes and the Flipmode Squad-Everything Remains Raw heeft een speelduur van1 uur en 40 minuten met Nederlandse ondertiteling.Op de derde en vierde foto leest u wat er allemaal te zien en te horen is op deze DVD.

NOTV Visual Misic 1 bevat 13 Uniekie Audiovisuele Cocktail die van uw Scherm afspatten en de Zintuigen prikkelen. De speelduur is 1 uur en 20 minuten en wat er allemaal te zien en te horen is leest u op de vijfde en zesde foto.

Aangenaam Klassiek is een Promotie DVD om u meer vertrouwd met deze soort muziek te maken. Er zijn twintig  muziekstukken van o.a.Vivaldi, Verdi,Rossini,Tschaikovsky, Bellini,Mozart, Monteverdi,Orff,Bach Handel, Rossini Palestrina, Schubert en Pergolesi te zien en te horen. Welke dat zijn leest u op de achtste foto.

U haalt ze op in Rotterdam West voor € 1,50 per stuk en voor alle vier doet u dat voor € 5,00. De verzendkosten via Post NL zijn per stuk € 3,84 en voor alle vier is het € 4,60 met Track & Trace,