MarktPlaza

The Beverly Hillbillies 7 (DVD)

74x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Acteurs: Donna Douglas Max Baer Jr. Nancy Kulp Buddy Ebsen Irene Ryan Raymond Bailey

75:00 minuten

Maak kennis met de Clampett familie: Jed, een aardige man die plotsklaps miljonair is geworden door de olie; Granny, een oud en nors omaatje; Elly May, bloedmooi en blond; Jethro Bodine, de domme neef van Jed die zijn eigen kracht niet kent en Duke, de trouwe ‘meedogenloze’ hond.
Mr. Drysdale is de hebzuchtige bankier, die er alles aan doet om het geld van de Clampetts op zijn bank te houden.

The Clampetts are overdrawn: Jed Clampett komt tot de ontdekking dat hij rood staat bij de bank. Uit navraag bij de bank blijkt dat zijn saldo is verwisseld met het saldo van J.D. Clampett, een werkloze acteur. J.D. heeft daardoor 25 miljoen dollar op zijn rekening staan en wil daar volop gebruik van maken.

The Clampetts and the Dodgers: Mr. Drysdale heeft geregeld dat Jed en Jethro een partijtje golf kunnen spelen met Leo Durocher, de manager van de Los Angeles Dodgers. Als Jed en Jethro aankomen op de golfbaan denkt Leo dat ze caddies zijn. Bij het golfen blijkt dat Jethro een explosief sterke armslag heeft.

The Clampetts get culture: De familie Clampett doet haar best om zich aan te passen aan de leefstijl in Beverly Hills, maar het lijkt op een of andere manier niet te lukken. Daarom willen ze terug naar hun geboortegrond, the Ozarks. Bankier Drysdale ziet ze niet graag vertrekken vanwege de bankrekening. Hij belooft de familie wat cultuur bij te brengen.