MarktPlaza

The Departed-Jack Nicholson-4 Oscars+Under Hellgate Bridge+Prison on Fire+The Story of Us.

137x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Bij het afspelen van DVD's draag ik altijd handschoenen mede daar door verkeren deze éémaal bekeken disc's in een Absolute Nieuwstaat.

The Departed van Regseur Martin Scorsese met o.a. Leonardo di Caprio,Jack Nicholson ien Brad Pitt s een Actie-Misdaadfilm met 2 Disc's en een totale speelduur van 2 uur en 25 minuten met Nederlandse ondertiteling. De Film kreeg maar liefst 4 Oscars voor Beste Film en Beste Regiseur. Op de tweede foto is een korte inhoudsbeschrijving te lezen.

Under Hellgate Bridge is een Actie-Thriller met een speelduur van 1 uur 30 minuten met Nederlandse ondertiteling. Op de vierde foto is korte inhoudsbeschrijving te lezen.

Prison on Fire is een Explosieve Actie Gevangenisfim met een speelduur van 1 uur en 49 minuten en Nederlandse ondertiteling. Een korte inhoudsbeschrijving leest u op de zesde foto.

The Story of Us met o.a. Michelle Pfeiffer en Bruce Willis is een Romantische Film met een speelduur van 1 uur en 32 minuten met Nederlandse ondertiteling. Op de achtste foto is een korte inhoudsbeschrijving te lezen.

U haalt  ze op in Rotterdam West voor € 1,50 per stuk behalve de Film The Departed die is € 2,50. Neemt  u deze  ( 5 Dic's ) tegelijk over dan wordt de prijs 6,00. De verzendkosten via Post NL zijn per stuk € 2,88 voor alle 4 is het € 4,60 met Track & Trace.