MarktPlaza

Thule Chariot Cab 2 fietskar

58x bekeken
1 maand geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

HOI! Wij nodigen u uit om onze website te bezoeken. Een ruime keuze aan producten. Vriendelijke groeten
Om te bestellen, ga hier: venteronics com


De Thule Chariot Cab 2 fietskar is een geweldige allrounder, die u flexibiliteit kan bieden en als geen ander robuust, ruim en gemakkelijk te hanteren is. De fietskar is ingericht voor twee kinderen, zodat je met je twee lieverds kunt gaan joggen, fietsen, wandelen of langlaufen.

Zodat je kleine lievelingen altijd veilig en comfortabel onderweg zijn, beschikt de alleskunner van Thule over geweldige features. Naast een verstelbare vering, aangepast aan het gewicht van uw kinderen, biedt u de Thule Chariot Cab afneembare gewatteerde stoelen, verstelbare ventilatiesleuven zodat deze niet te omvangrijk wordt van binnen en een 5-punts veiligheidsgordel die gemakkelijk verstelbaar is. Een bijgeleverd achterlicht zorgt voor meer veiligheid en zichtbaarheid.

Als u van het ene sportevenement naar het andere wilt overstappen, kunt u dat dankzij de Click n` Store-functie heel eenvoudig doen. Met de Click n` Store-functie kunt u eenvoudig verschillende sets opbergen en meenemen. Het kenmerk van de cabine is de XXL-laadruimte waarin u alles kunt opbergen wat u nodig heeft voor het dagelijks leven met kinderen. Zo is er ruimte voor de loopfiets, je favoriete speelgoedauto, de rugzak en ook voor de boodschappentas. Bijzonder handig is de XL-stoel met opwaartse ruimte voor grotere kinderen. De aanhanger kan eenvoudig worden opgevouwen en opgeborgen in de auto of in de kelder.

De Thule Chariot Cab wordt geleverd inclusief fietskaraccessoire en kinderwagenaccessoire. De Thule joggingset en de Thule langlaufset moeten afzonderlijk worden aangeschaft.