MarktPlaza

Toyota Auris - 2.2 D-4D Executive Business [ leder navi camera ]

87x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
GVW: 1.920 kg
Wielbasis: 292 cm
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
CO2 uitstoot: 164 g/km
Motorrijtuigenbelasting: € 371 - 393 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteruitrij camera
- Audiobediening op het stuur
- Bluetooth carkit
- Bumpers/spiegels in kleur
- Centrale vergrendeling met afstandsbediening
- Elektrisch inklapbare spiegels
- Isofix
- Keyless entry
- Koplampsproeiers
- Lederen stuur en pook
- Lichtsensor
- Metallic lak
- Midden armsteun
- Multi functioneel stuurwiel
- Multimedia-voorbereiding
- Stuur verstelbaar
- Telefoonvoorbereiding
Ben je opzoek naar een mooie Toyota Auris uit 2009 met opties zoals Roetfilter ( dus geen toeslag ), Lederen stoelen en Origineel toyota navigatie. Deze Auris is door ons ingeruild met een tellerstand van 211.583. De tellerstand is logisch verklaarbaar en de auto is dan ook voorzien van een NAP tellerrapport. Op onze website vind je het Nationaal Autoraport van deze auto met daarin onder andere de (onderhouds)historie . De Toyota Auris heeft een Diesel motor met een maximum vermogen van 130KW (177 PK) en haalt hiermee een gemiddeld gebruik van 6.00L op 100Km.
Wij zijn telefonisch bereikbaar op de volgende tijden!
- Maandag tm Vrijdag: 08:00 t/m 23:00
- Zaterdag: 09:00 t/m 17:00
- Zondag: 12:00 t/m 18:00
U kunt ook contact met ons opnemen via Whatsapp. Whatsappnummer: 0882272696 (bellen via whatsapp op dit nummer is niet mogelijk)
Deze Toyota Auris staat momenteel in onze vestiging in Zwolle. Vaartland.nl bied ook de mogelijkheid om deze auto te verplaatsen naar de voor uw dichtstbijzijnde Vaartland.nl vestiging. Neem hiervoor contact met ons op of kijk op www.vaartland.nl.
Waarom kiezen voor deze Toyota Auris:
- Roetfilter ( dus geen toeslag )
- Lederen stoelen
- Origineel toyota navigatie
- NAP gecontroleerd
- Onderhoudsgeschiedenis beschikbaar
Aangeboden Toyota Auris hebben wij voor u ingeruild op een jongere Volvo V40. We spreken hier over een origineel Nederlands geleverd exemplaar welke afkomstig is van de tweede eigenaar en nieuw is geleverd door Automobielbedrijf van der Linde in Meppel. Deze zeer goed onderhouden 2.2 diesel is ook volledig volgens voorschrift onderhoudende eerste 2x bij deze dealer en daarna is het 8x gedaan door Toyota specialist Automobielbedrijf Gebr. Veurink in Hardenberg het e.e.a. is daar uiteraard na te vragen op telefoonnummer: 0523-2­64456. Hier hebben wij de documentatie van bij het voertuig aanwezig. De laatste beurt is uitgevoerd bij een kilometerstand van 195.310 kilometer op 15 mei 2019. Verder zijn er geen bijzonderheden te vermelden qua onderhoud en of reparaties. Aan de algehele staat van het voertuig is op te merken dat de vorige eigenaar zuinig op zijn /haar spullen is en er is niet gerookt in de auto. De auto staat op goede banden. Mocht u interesse hebben in een nette en goed onderhouden Toyota Auris dan nodigen wij u bij deze van harte uit om de auto te komen bekijken en te onderwerpen aan een uitgebreide proefrit.
Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie in de advertentie. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie en controleer daarom bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.