MarktPlaza

Toyota RAV4 - 2.0 VVTi X-Style Navigator 1e eigenaar/ Leder/ Navi/ ECC/ PDC

505x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 4 versnellingen, Automaat
Modeljaar: 2009
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Koppel: 195 Nm
GVW: 2.110 kg
Afmetingen (LxBxH): 443 x 182 x 169 cm
Wielbasis: 256 cm
Acceleratie (0-100): 12,0 s
Topsnelheid: 175 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 9,0 l/100km (1 op 11,1)
Brandstofverbruik in de stad: 11,6 l/100km (1 op 8,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 7,4 l/100km (1 op 13,5)
CO2 uitstoot: 212 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2
Autotrust garantie: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 202 - 227 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Leder-pakket
- Lichtmetalen velgen 6-spaaks 17"
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterruitverwarming
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Cd-wisselaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
- Voorstoelen verwarmd
Toonaangevende techniek en een hoge mate van degelijkheid, dat zijn enkele van de eigenschappen van Japanse auto’s. Dat ziet u terug in deze origineel Nederlandse Toyota RAV4 van het bouwjaar 2009, die op de teller 104639 kilometer heeft staan. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De krachtige motor geeft deze Toyota uitstekende prestaties. Met zijn lederen bekleding is deze Toyota comfortabel en stijlvol. Dankzij de stoelverwarming heeft u in deze auto nooit meer last van een koude rug of koude benen. Bij de uitrusting van deze Toyota horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
In deze auto beschikt u natuurlijk over een full map navigatiesysteem. Het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit, u bedient dit veilig via het stuurwiel. Nooit meer te warm of te koud. De electronic climate control zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. De uitrusting van deze Toyota is met lederen versnellingspook, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter behoorlijk compleet.
Zoals u mag verwachten van deze Toyota RAV4 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Toyota in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
Wij zijn een officiele BOVAG-dealer en leveren al onze auto's met NAP(Nationale Auto Pas). Garantie mogelijk van 6 tot 24 maanden, ook geldig bij de officiele merkdealer in uw omgeving. Prijs is exclusief afleverpakket. Voor zowel zakelijke als particulieren klanten bieden wij diverse financiering en verzekeringsmogelijkheden. Zie onze website voor een zeer uitgebreide foto en filmreportage of kijk voor meer informatie op: www.fortisautomotive.nl Let op Staat uw huidige auto er niet tussen , kijk dan ook eens op onze andere website www.fortisautomotive.nl/aanbodimport/ Hier vind u ruim 100.000 geselecteerde dealeroccasions uit Duitsland met Nederlandse rijklaarprijzen . .