MarktPlaza

Traditionele villa in Benissa Costa (Costa Blanca)-InmoCostaBlancaDreams

458x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Er zijn een paar redenen waarom de Costa Blanca de beste plek is om te wonen, hier zijn 3 redenen waarom: de gezonde omgeving, het gebrek aan industrie aan de kust en de 360 ​​zonnige dagen per jaar!

Dit luxe familiehuis werd gebouwd in het hart van de Costa Blanca, Benissa Costa om meer specifiek te zijn. Dit gebied staat bekend om veel toeristen maar ook bij de Spanjaarden! De reden waarom deze plek zo populair is, kan zijn omdat het slechts 10 minuten van Moraira verwijderd is en ongeveer 10 minuten van Calpe en slechts 5 minuten van het dichtstbijzijnde strand! Wat wil je nog meer?

Stop daarover na te denken, je hebt zojuist de sleutel gevonden tot je geluk!

Dit huis (ik noem het thuis omdat het meer is dan alleen een huis) zal uw wensen laten uitkomen en toont u de traditionele Spaanse stijl op zijn best!

Dit traditionele huis werd gebouwd in 2003 op een perceel van 983 vierkante meter, dit perceel is verdeeld in 3 platforms beginnend met het eerste platform op wegniveau.

Als we het eerste platform met de auto naderen, openen we de elektrische poort met de afstandsbediening, eenmaal geopend kunnen we de overdekte parkeerplaats met de auto betreden, deze poort sluit automatisch en biedt de nodige beveiliging voor uw auto. Vanaf dit platform kunnen we nu een paar stappen naar het hoofdplatform nemen, dit is waar we de meeste tijd zullen doorbrengen. Het hoofdplatform geeft ons toegang tot het familiehuis, een zwembad van 8x4m en een mooi groot terras met barbecue om te genieten van de mooie warme zomeravonden met uw dierbaren.

Via de voordeur krijgen we toegang tot de woning die ons rechtstreeks naar de grote woonkamer met grote ramen leidt waardoor het daglicht naar binnen komt. Aan de linkerkant hebben we 2 gezellige slaapkamers en 1 badkamer. Aan de rechterkant hebben we een mooie eetkamer met een open keuken. De eetkamer heeft een speciale en zeer unieke functie, de trap naar de hoofdslaapkamer met eigen badkamer, kast en een groot terras om naar de sterren te kijken op een van de 300 heldere hemelavonden. Als dit niet als luxe aanvoelt, zal niets ...

Dit huis heeft ook een appartement met 2 verschillende ingangen, een eigen voordeur maar ook een interne trap (de trap kan eenvoudig worden verwijderd om het appartement van het huis te scheiden). 1 slaapkamer, 1 badkamer en een grote keuken met eethoek.

Op zoek naar een vastgoedbelegging? Dit is misschien perfect voor u! Deze eigenschap kan hoge inkomsten genereren als deze bij het juiste bureau wordt gehuurd.

Nog vragen over het pand? Er is geen excuus om contact met ons op te nemen voor meer info!

We kunnen ook een bezoek aan dit prachtige pand boeken, zodat u het zelf kunt zien!

info@inmocostablancadreams.com