Feedback over Art deco lampen

Wat is feedback?

Feedback is commentaar dat kopers aan adverteerders hebben gegeven, nadat ze bij hen wat hebben gekocht/gehuurd.
Dit commentaar geeft een indicatie of de adverteerder te vertrouwen is.

Ontvangen feedback

Totaal ontvangen
17 reacties
Gemiddelde score
     
Hoogste score
     
Laagste score
     
 • Prachtige Gispen Art-Deco tafellamp gekocht bij Ton Munnik. Fantastische afwerking, geweldig design en in het echt nóg mooier dan op de foto. Gaan hier zeker vaker kopen!

       
  AJ van Dijk2 juni 2019
 • Beste Ton, Dank je voor je service dat ik de lamp. waarvan de kleur bij uitpakken toch net even anders bleek dan dat ik had gehoopt, terug kon sturen..Hiervoor kon ik dezelfde verpakking gebruiken die uitstekend geleverd was door jou! De communicatie en het terugstorten van het geld verliep zeer voorspoedig. Prima geregeld! Met vriendelijke groet: Karin.

       
  catto7 januari 2016
 • Beste Ton, Wij zijn super blij met de twee plafonnieres die we bij jou besteld hebben. De communicatie en levering was snel en duidelijk. Bedankt en tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Familie Keser

       
  sanreijans4 januari 2015
 • Zeer vlotte afhandeling, correcte productomschrijving, mooie lamp.

       
  salon.vi30 maart 2013
 • Een paar jaar geleden bij Ton al eens een lamp gekocht en nu - na eerst marktonderzoek gepleegd te hebben door naar de websites van De Blauwe Deel te Leerdam, De Klare Lijn te Leiden en Art Deco Style en Light te Delft te gaan - 3 lampen gekocht. Super service! Hanglampen mooi op maat gemaakt qua lengte. Scherpste prijs van allen en (te ;) goed verpakt bezorgd. Kortom: hier kopen! Groeten, Sjef van der Sluys uit Gouda

       
  sjefvandersluys3 november 2012
 • Nou snelle service hoor. Binnen 3 dagen konden we al genieten van onze lampen. Ook de communicatie verliep snel. Als laatste, het eindresultaat mag er zijn!

       
  mariannuijten13 juli 2009
 • prima verzending, mooie lampen

       
  victorjan18 mei 2009
 • Ik wil graag doorgeven dat ik tevreden klant ben. Ik heb jarenlang lampen gekocht op de markt in Rotterdam. Helaas was dat niet meer zo, maar gelukkig kan je via internet nog bij hem terecht.Lamp is zo gekocht en binnen 2 dagen in huis.

       
  patricia8 februari 2009
 • Ton bedankt Al vaker iets besteld prima correspondentie zeer goed verpakt snel geleverd betrouwbaar

       
  lenienton10 december 2008
 • Zeer tevreden over het product en de levering. (snel en goed verpakt)

       
  lcddejong27 februari 2008