Feedback over Ben Smits

Wat is feedback?

Feedback is commentaar dat kopers aan adverteerders hebben gegeven, nadat ze bij hen wat hebben gekocht/gehuurd.
Dit commentaar geeft een indicatie of de adverteerder te vertrouwen is.

Ontvangen feedback

Totaal ontvangen
30 reacties
Gemiddelde score
     
Hoogste score
     
Laagste score
     
 • Bedankt voor de vlotte afhandeling, perfecte service.

       
  roland.martens28 april 2018
 • Contact gehad met de heer Smits over een slingerveertje voor mijn comtoiseklok, deze had ik ter reparatie aangeboden bij een klokkenmaker in Epe, deze constateerde dat de klok de slinger niet kon trekken, terwijl hij hier 20 jaar op heeft gelopen, ik heb op verzoek van de heer Smits een foto gemaakt van het slingerveertje, hierna heeft hij de juiste slingerveer mij opgestuurd, zonder extra kosten heeft hij ook de moeite genomen om een schroefje voor mij te draaien die ik kwijt was geraakt. Voor mij een geweldig bedrijf met een uitstekende service, dit is een zaak om terug te komen proficiat.

       
  kobosch259 januari 2018
 • Dankzij een prima advies en het juiste onderdeel van Ben Smits werkt de Franse kolomklok weer als vanouds. Hartelijk dank en groet Eric

       
  e.dijkers11 december 2017
 • Ik ben door Ben Smits perfect geholpen zeker goed voor een zakelijke relatie mee op te bouwen

       
  w.n.dijkstra5 oktober 2017
 • Tijdens een verhuizing de sleutel van mijn Marmeren Art Deco klok kwijtgeraakt. Wat te doen? Op internet vond ik snel de site van Ben Smits en wist dat ik die ik nodig had voor telefonisch advies. Welke maat? Het komt op een tiende van een millimeter aan. dhr. Ben Smits deed wat ik niet voor mogelijk hield, hij stuurde mij vooraf, zonder eerst te betalen, 4 sleutels zodat ik kon passen en de goede sleutel zou betalen en de rest weer naar hem terug zou sturen. Volgende dag al in huis. Bleek sleutel nr 3.50 mm nodig te hebben. Meteen de overbodige sleutels in de zelfde doos met door Ben Smits uitgeprint adres weer geretourneerd door mij. Klokt loopt als een ....! Bedankt Ben Smits.

       
  tenderhero14 juli 2017
 • Ofschoon ik maar een nietig onderdeel nodig had; Ben Smits had het. Heel tevreden ben ik over de snelheid en kwaliteit van de service. Fijn dat er een Ben Smits is!

       
  geavandenberg27 juni 2017
 • Bestelling correct ontvangen. Hartelijk dank voor de snelle reactie.

       
  dvdbroek2622 juni 2017
 • Prima communicatie en keurig op tijd geleverd. Hulde

       
  starink27 mei 2017
 • Bedankt voor de snelle service en levering van het slingerveertje!

       
  maceggie12 mei 2017
 • Ik vindt Dhr. Ben Smits zeer aanbevelenswaardig op Marktplaza en zijn site !!! Dhr. Smits heeft een zeer grote kennis van zaken en deskundig op klokkengebied !!! Ik heb tot mijn grote tevredenheid mijn bestellingen bij Dhr. Smits geplaatst , deze zijn werkelijk goed verpakt en onberispelijke staat . Vertrouwen en afhandeling is bij Dhr. Smits in goede en juiste handen !!! Tevens ook een zeer goede service en raadgever , ik heb weer wat geleerd , ondanks mijn leeftijd !!! BEDANKT HEER BEN - Groeten Jos

       
  rademakers19514 mei 2017