Feedback over Ben Smits

Wat is feedback?

Feedback is commentaar dat kopers aan adverteerders hebben gegeven, nadat ze bij hen wat hebben gekocht/gehuurd.
Dit commentaar geeft een indicatie of de adverteerder te vertrouwen is.

Ontvangen feedback

Totaal ontvangen
30 reacties
Gemiddelde score
     
Hoogste score
     
Laagste score
     
 • Ik heb al enige malen spullen gekocht bij de heer B.Smits en ik moet zeggen dat het bestellen en afleveren van de bestelde spullen in een zeer snel tempo en netjes worden afgehandeld. De bestelde artikelen worden ook zeer zorgvuldig verpakt en verzonden door de heer B.Smits. Deze webwinkel is een aanwinst voor mensen die op zoek zijn naar klokken en klokken onderdelen.

       
  henk_s5726 maart 2010
 • Reactie van Ben Smits

  Hallo Henk. Hartelijk bedankt voor je fijne feedback, dit is echt weer even een opsteker. Ik merk dat mensen het lezen en hiervan moet ik het op dit moment nog hebben. Om een advertentie bovenaan de rubriek te zetten kan nog niet uit. Groet Ben.

 • Hoi Ben, Mijn complimentenvoor de snelle,goede en prettige afhandeling. Het grondrad was perfect voor de klok die ik onder handen had. De as van het oude grondrad heb ik passend gemaakt voor het rad dat jij mij stuurde en de klok loopt weer!!! Ik weet je nu te vinden!! Groeten, Izaäk

       
  izvanthof25 maart 2010
 • Reactie van Ben Smits

  Hallo Izaäk het was me een genoegen om je te helpen met een grondrad voor je antieke Friese staartklok. Soms zit het allemaal even tegen en dan is het prettig om terug te kunnen vallen op een collega. Bedankt voor je feedback, van dit soort reacties moet ik het hebben. Ik hoop je een volgende keer weer van dienst te kunnen zijn. Groet Ben.

 • het zeer geliefde friesche schippers klokje werd erg astmatisch en traag er moest wat gebeuren .we zijn een senior stel, en om nu de wereld uit te reizen met onze klok werd wel wat teveel gevraagd. ben smits een ons goed bekende klokkenmaker heeft de moeite genomen om en de klok op te halen ,helemaal te reviceren en hem ook weer terug te brengen en dat voor een heel schappelijke prijs. grootvaders klok tikt weer als vanouds . we zijn hier erg blij mee!!! BEN,bedankt kerel , voor de service en voor het stukje vakwerk wietze&christien.

       
  christinabrouwer25 maart 2010
 • Reactie van Ben Smits

  Hallo Chris en Wietze. Het was me een genoegen om jullie klok weer in orde te brengen. Het halen en brengen zat er vanzelfsprekend bij in, ik kon jullie kwalijk door de sneeuw laten ploeteren. We hebben gezellig koffie gedronken en over onze gezamenlijke hobby de honden gesproken. Bedankt voor jullie feedback want nu kunnen mensen lezen dat ik een uitgebreid stukje setrvice lever. Groet Ben.

 • Alles verloop zoals belooft. Bedank voor de geleverde waar (kosteloos).

       
  phanvan18 maart 2010
 • Reactie van Ben Smits

  Hallo Phanvan. Wanneer ik de fout in ga zal ik mijn best moeten doen om dit te herstellen. Dat dit nu even wat koste daar stap ik over heen. Ik begrijp dat u tevreden bent en daar gaat het om. Bedankt voor u feedback. Groet Ben.

 • hallo Ben Ben erg blij met het pendulette uurwerkje het loopt prima en de pendulle staat weer werkend op de kast. Goede spullen en heerlijke koffie fijn om zaken mee te doen een echte aanrader.

       
  dirksr18 maart 2010
 • Reactie van Ben Smits

  Hallo Dirk. Bedankt voor je feedback. Los van dat ik zaken met je deed was het ook een aangenaam gesprek en dat vind ik ook erg belangrijk. Groet Ben.

 • Ik ben blij met mijn kastpennen; alles verliep soepel en snel. Correcte emailafhandeling. Als ik weer iets nodig heb op klokkengebied zal ik zeker je site bezoeken. Hetty

       
  hetty.kuiper25 februari 2010
 • Reactie van Ben Smits

  Hetty. Bedankt voor je feedback. De transactie verliep niet vlekkenloos, maar het is toch goed gekomen. ben.

 • grandioos kosteloos onderdelen opgestuurd erg behulpzaam een dikke pluim

       
  crielaardje18 februari 2010
 • Reactie van Ben Smits

  Dank je wel voor je fijne feedback. Het is soms prettiger iets weg te geven dan een euro te verdienen.

 • Prettig contact en faire onderhandelaar. Goede waar. Vertrouwd om zaken mee te doen.

       
  adsl4862979 februari 2010
 • Reactie van Ben Smits

  Hartelijk bedankt voor je feedback en ik ben blij dat ik je een leuke klok heb kunnen verkopen.

 • Hallo Ben, Je hebt een behoorlijke collectie onderdelen in de aanbieding. Ik zie bij een aantal onderdelen staan dat het antieke onderdelen betreft (bijv. bij de wijzers bij de onderdelen voor de Friese klokken), zijn de andere onderdelen nieuw of gerepareerd? Kan het kloppen dat ik je ook al eens op een beurs heb zien staan met onderdelen voor Friese klokken? Groeten, Frits

       
  fritsschippers7 februari 2010
 • Reactie van Ben Smits

  Hallo Frits. Hartelijk bedankt voor je feedbacck, zoals je ziet heb ik gelijk je advies opgevolgd.

 • Hallo Ben Ziet er goed uit . Heel veel succes met je webwinkel op Marktplaza. Grts. Joke

       
  Joke10 november 2009
 • Reactie van Ben Smits

  Hallo Joke Bedankt voor je feedback, met vallen en opstaan leren wij om te gaan met onze webwinkel. Er gaat vreselijk veel tijd in zitten, maar het is wel leuk. We krijgen steeds meer positieve reacties ook doordat we op de RIKKETIK staan.