Feedback over Jessica

Wat is feedback?

Feedback is commentaar dat kopers aan adverteerders hebben gegeven, nadat ze bij hen wat hebben gekocht/gehuurd.
Dit commentaar geeft een indicatie of de adverteerder te vertrouwen is.

Ontvangen feedback

Totaal ontvangen
12 reacties
Gemiddelde score
     
Hoogste score
     
Laagste score
     
 • We waren op zoek naar een Woezel en Pip taart voor de verjaardag van onze zoon. Via Google kwamen we bij Taartopmaat en Jessica uit. Ik heb het contact als zeer prettig ervaren. Er werd snel op vragen gereageerd. En de taart? Die was prachtig, precies zoals gewenst en hij smaakte heerlijk.

       
  marcel.sandra.molegraaf22 augustus 2016
 • Jessica, je bent de koningin van het taarten maken origineel, onuitputtelijk, volhardend, ongeevenaard! de volgende taart is voor jezelf, AJ

       
  adriejanne23 april 2016
 • In december hebben mijn dochters een Pietentaartje gemaakt bij Jessica, dat was ontzettend leuk. Jessica legde alles rustig uit, deed het voor en de kinderen konden aan de slag. Het resultaat was een superleuk Zwarte Pietje en de taartjes waren ook nog eens erg lekker! Toen ik op zoek ging naar iemand die onze bruidstaart kon maken voor een redelijke prijs nam ik contact op met Jessica. We zijn bij haar geweest voor een uitgebreide, goed verzorgde proeverij en bespraken onze idee├źn. Jessica gaf voorbeelden, stelde vragen en zo kwamen we steeds dichterbij onze bruidstaart. De communicatie is steeds zeer goed verlopen en onze meiden mochten nog een uurtje komen om de bijpassende cupcakes te versieren. Op onze trouwdag was het boven de 30 graden, ondanks deze warmte is het een prachtige taart geworden, met mooie cupcakes en alles was verrukkelijk! Wij zijn dus zeer tevreden over de service, de kwaliteit, de prijs en de professionaliteit!

       
  klevelien17 juli 2015
 • Reactie van Jessica

  Fijn om te horen Evelien, dank je!

 • Een verjaardag zonder taart van Jessica kan bijna geen echt feest meer zijn! Wij noemen haar de taartenkunstenaar, want een kunstwerk krijg je! Wat ik vooral gaaf vind is dat Jessica echt moeite doet en zich verdiept in wie de ontvanger van de taart is. Wij kregen een "stoere Pip" taart, carrotcakes, een tienertaart met games en logo van de hockeyclub en een heel leger minions. Blij mee, de blits gemaakt EN gesmikkeld. Een dikke 10 voor Taart op Maat Vathorst!

       
  weteringkade1856 maart 2014
 • We hebben 2 overheerlijke taarten laten maken. Voor onze dochter een 3D Barbietaart en voor ons een zwart witte. Iedereen heeft er ontzettend van genoten!

       
  germaine23 februari 2014
 • Voor de 6de verjaardag van mijn zoontje wilde ik heel graag een prachtige taart gebaseerd op de favoriete film van mijn zoontje Verschrikkelijke Ikke. Ik heb gelijk Jessica gebeld en gevraagd of ze een mooie taart en cupcakes kon maken. En dat kon ze wel en ik heb gelijk besteld bij Taartopmaatvathorst. De taart was heerlijk en de cupcakes zagen er fantastisch ui, de kinderen vonden ze prachtig.

       
  bartelsdaphne21 januari 2014
 • Wat een gave cup cakes had Jessica gemaakt voor onze zoon. De Verschrikkelijke Ikke cakes waren allemaal verschillend en leken echt super echt.... ze hadden zelf tanden. Onze zoon kon zijn geluk niet op. Een aanrader voor iedereen die een bijzondere cup cake nodig heeft.

       
  dobi1919 januari 2014
 • Mijn zus heeft voor mijn babyshower een taart laten maken bij taartopmaatvathorst. De taart was echt heel mooi!!! Niet alleen mooi, maar ook lekker! SUPER!

       
  angie_oemardien28 november 2013
 • BabyShower taart laten maken bij Jessica. De taart was echt heel mooi, een ronde taart met een maan, op de maan een getinte baby. Wauw, de taart was net zoals op het plaatje dat ik naar Jessica gestuurd had. Onze complimenten!! en het was heerlijk! Thanks Jessica, iedereen heeft genoten! Groetjes, Sharmila

       
  mila.oemardien6 oktober 2013
 • Voor de geboorte van onze zoon Sybren hebben we een geweldig mooie taart gekregen van Jessica! Enorm kunstig gemaakt, met een marsepeinen babytje en beertje er boven op en mooie zandkoekjes in de vorm van kinderwagens ernaast. De taart was niet alleen prachtig, hij smaakte ook nog eens heerlijk!

       
  lisanne.faith21 september 2013