Feedback over Nickje

Wat is feedback?

Feedback is commentaar dat kopers aan adverteerders hebben gegeven, nadat ze bij hen wat hebben gekocht/gehuurd.
Dit commentaar geeft een indicatie of de adverteerder te vertrouwen is.

Ontvangen feedback

Totaal ontvangen
136 reacties
Gemiddelde score
     
Hoogste score
     
Laagste score
     
 • Hoi, Ik ben zeer tevreden over de manier hoe hier zaken wordt gedaan en hoe ver ze gaan om je op de hoogte te stellen van je bestelling of iets wat je wil bestellen. Er wordt gezegd dat morgenroete duur zou zijn, maar niets is minder waar. Ze hebben heel aantrekkelijke prijzen, zeker als je bedenkt dat er nog douane kosten bij komen als je zelf iets besteld bij een andere partij. Dan ben je al snel duurder uit dan dat je bij morgenroete besteld. Nogmaals, ik ben zeer tevreden over morgenroete en ik raad ook iedereen aan om hier je kits te bestellen. Ze zijn netjes en leveren in een hele nette manier. Gr, Rob

       
  robbie_007928 januari 2014
 • Hele goede service. Direct overal van op de hoogte. Ook erg behulpzaam.

       
  lunatic33510 januari 2014
 • 2 stuks transformer masterpieces gekocht, prima prijs en afhandeling. Zeker voor herhaling vatbaar.

       
  tijingkonglee28 december 2013
 • Zeer vriendelijk en behulpzaam, een perfecte transactie en een plezier om zaken mee te doen, ten zeerste aan te raden!

       
  maikel.van.geert26 december 2013
 • Ik ben op alle punten zeer tevreden met de service. Ik kreeg snel antwoord op mijn emails, de antwoorden waren hulpvol, ik werd goed op de hoogte gehouden. Het enige minpunt was dat het een tijd duurde voordat mijn bestelling arriveerde, maar dat kan niet anders gezien de importkosten. Alles bij elkaar, een uitmuntende service en ik zal zeker vaker bestellen!

       
  xander.bruijn8 september 2013
 • Goeie service en snelle respons op alle mails. Erg tevreden met het kopen van een kit hier Het enigste minpuntje was dat het wel wat lang duurde voordat de kit er was En de dozen waren lichtelijk beschadigd Voor de rest geen klachten

       
  paulkunath8 september 2013
 • Prima communicatie en snelle levering. Dank!

       
  floris.roos29 mei 2013
 • Eerste keer bestellen en perfecte service in mijn ogen... De kits zijn net binnengekomen en staan op de tafel hier te springen om aandacht en assemblage!!

       
  dragonbar.z15 februari 2013
 • Geweldige verkoper! Heel goede communicatie en service! Snel in het verzenden van de bestelling!

       
  h2theo1 oktober 2012
 • Prima service, enorm snel met het beantwoorden van vragen, vriendelijk, heel veel kennis over gunpla. Ik zou zeggen, perfecte zaak om je gundam kits te kopen. Goede prijs, je wordt ook prima op de hoogte gehouden van de status. Love these guys en ga zeker binnenkort meer bestellen!

       
  changetje28 augustus 2012