Feedback over pokemonkaarten

Wat is feedback?

Feedback is commentaar dat kopers aan adverteerders hebben gegeven, nadat ze bij hen wat hebben gekocht/gehuurd.
Dit commentaar geeft een indicatie of de adverteerder te vertrouwen is.

Ontvangen feedback

Totaal ontvangen
91 reacties
Gemiddelde score
     
Hoogste score
     
Laagste score
     
 • Erg vriendelijk en goed kwaliteit kaarten. Ook erg nette prijzen en een ruime keuze!!

       
  Aron14 juni 2019
 • Een enorm goede ervaring en een eerlijke verkoper Onlangs heb ik een aantal kaarten gekocht, waarvan er een te hoog geprijsd was. De verkoper heeft dit eerlijk aan mij doorgegeven, en het geld dat ik teveel had betaald teruggestort. Hij had dit ook niet kunnen vertellen, omdat ik er toch niet achter zou zijn gekomen. De eerlijkheid wordt enorm gewaardeerd, en ik zal hier zeker terugkomen. Natuurlijk worden de kaarten goed verpakt verzonden en zijn ze van goede kwaliteit en authentiek. Al met al een aanrader!

       
  Pigeon13 juni 2019
 • Perfect

       
  timtenpierik28 mei 2019
 • Top! Een keer een stapel kaarten besteld. Bij ontvangst waren de Pokemonkaarten heel netjes verpakt en ook per kaart in een beschermhoesje goed beschermd gebleven. Erg mooie kaarten en goede service. Ben er heel blij mee. Super!

       
  Lawrence Dorresteijn25 mei 2019
 • Snel geleverd en verkeerd altijd in goede staat!

       
  roxannevlis22 mei 2019
 • Hallo, ik vond een uitgebreid aanbod aan kaarten terug op de website van deze verkoper, makkelijk raadpleegbaar en aan voor mij aanvaardbare prijzen... de verzending gebeurde volledig zoals afgesproken, geen klagen daar, verzekering op zo'n verzending is imo logisch... hier ga ik zeker nog een 'slag' slaan in de toekomst. Roel

       
  costermans-simons11 mei 2019
 • In het verleden vaker bij deze verkoper gekocht en ik ben altijd zéér tevreden geweest. De kaarten worden snel verzonden en de enige manier waarop de kaarten konden beschadigen tijdens de verzending was als het de envelop / het pakketje in brand vliegt. Gezien de verpakking, kan ik geen andere manier bedenken waardoor de kaarten beschadigd konden raken. Verder is de conditie altijd zoals vermeld, en soms zelfs beter, en de prijs is marktconform. Gisteren heb ik besloten om kaarten op te halen bij de verkoper: vandaag kon ik al langs komen. Ik werd hartelijk ontvangen, nam plaats op de bank en kreeg een kop koffie. Veel zaken omtrent Pokemonkaarten besproken, waarbij al gauw duidelijk werd dat de verkoper echt een kenner is. Uiteindelijk de kaarten overgenomen voor de afgesproken prijs, uiteraard waren de kaarten in uitstekende staat. Bedankt voor de gezelligheid en de mooie kaarten! Misschien is het eerder of later, maar zoals in het verleden ook is gebleken: ik kom terug, en daar heb ik nog nooit spijt van gehad.

       
  dennis.vannistelrooij4 mei 2019
 • Kaarten goed en snel ontvangen. Waren goed verpakt. Mooie staat van de kaarten.

       
  yannick.degroot18 april 2019
 • Heb hier al vaak wat kaarten gekocht en heb nog nooit problemen gehad. Kwaliteit is altijd zoals beschreven en worden goed verpakt. Ik kon altijd vragen stellen over bepaalde kaarten en altijd goede service. Ga hier zeker nog vaker kopen :)

       
  158chrisvo11 april 2019
 • Ik wou een eerste aankoop doen van een shaymin die al 5 maanden te koop stond op de site voor 0,99 cent per stuk. Ik had ze besteld maar daarna kreeg ik een bericht dat mijn bestelling zomaar geannuleerd werd omdat de prijs zogezegd verkeerd was. Als je een kaart verkoopt en de prijs stijgt na verloop van tijd moet je nu eenmaal accepteren wanneer mensen jouw kaarten kopen als je de prijs vergeet aan te passen. Ethisch gezien is dit onrespectvol tegenover kopers als je de bestelling annuleert omdat je de prijs te laat hebt aangepast

       
  gianni_v_d10 april 2019