Feedback over ProConsoles

Wat is feedback?

Feedback is commentaar dat kopers aan adverteerders hebben gegeven, nadat ze bij hen wat hebben gekocht/gehuurd.
Dit commentaar geeft een indicatie of de adverteerder te vertrouwen is.

Ontvangen feedback

Totaal ontvangen
446 reacties
Gemiddelde score
     
Hoogste score
     
Laagste score
     
 • Ik ben via internet bij Ed terechtgekomen ivm Ps4 probleem . Werd al na 5 minuten gebeld over probleem . Kon zsm langskomen en hij heeft ZEKER verstand van zaken. Duidelijk , helder en vakkundig zonder het gevoel te hebben dat je wordt opgelicht . Overlegd of je extra preventieve acties wilt en keurige prijs . Uitgebreid getest en met een goed gevoel weer weggegaan . Hier moet je gewoon naar toe !!!

       
  bert.schrikkema2 oktober 2018
 • De PS4 van mijn kleinzoon raakte defect. Op vrijdag, de warmste dag van het jaar, gebeld. Antwoordapparaat. Ik dacht oh jé, dat gaat niet goed met het weekend voor de boeg. Maar keurig in 30 minuten teruggebeld. Gelijk de verre tocht gemaakt naar Almere (vanuit Friesland). PS4 werd onmiddellijk gerepareerd en ook schoongemaakt. Misschien had de grote hoeveelheid stof kortsluiting gemaakt. Uitstekende service en vakkennis.

       
  frank.verweijen31 juli 2018
 • Prettig contact, zeer duidelijke uitleg en een snelle reparatie tegen scherpe prijs. Niets negatiefs op te merken gelukkig. pS4 werkt weer als een zonnetje

       
  quinpl20 juni 2018
 • Klantgericht, deskundig, goede uitleg, komt afspraken na, uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Zoekt naar de beste oplossing voor jou en je portemonnee! Ik kan Ed bij iedereen aanbevelen.

       
  jansen.dorrepaal14 april 2018
 • Mijn PS3 Blu-Ray laser is vakkundig en vlot maar zorgvuldig vervangen. Duidelijke uitleg en mijn PS3 is tijdens de reparatie ook mooi stofvrij gemaakt. Een aanrader wat mij betreft voor playstation reparatie. Uitstekende service!

       
  mccg8 april 2018
 • Na een probleem met mijn playstation 3 contact met ProConsoles gehad. Als er nog service met een GROTE S ergens gegeven wordt is het daar wel. Playstation draait weer als een zonnetje. Dank je ProConsoles voor de goede service!!! Ik weet waar ik volgende keer direct naartoe ga.

       
  mp.vanderlubbe4 april 2018
 • Super bedankt Vior het resultaat u benr gewoon een dokter voor reparatie ivm playstation

       
  amela5-7 maart 2018
 • Super, professionele service en uitleg over werkzaamheden! Duidelijke uitleg wat de opties waren voor het oplossen van defecte PS3. Extra twee uur in auto gezeten vanuit Kerkrade om met eigen ogen te zien of de woorden ook omgezet werden in daden. Conclusie: praktijk nog beter dan de woorden: Iedere stap werd drie keer gecontroleerd, waardoor heel veel vertrouwen in reparatie. Duidelijk werd dat er heel veel ervaring is in reparaties. Dus absolute aanrader voor de reparatie van je Playstation (of iedere ander console).

       
  marcel.ligter8 februari 2018
 • Top geholpen.

       
  fammuller21 december 2017
 • Afgelopen week heb ik contact opgenomen met ProConsoles en aan de hand van een aantal vragen van zijn kant kon ik mijn defecte PS3 de volgende dag al langsbrengen. Bij binnenkomst is er in mijn bijzijn een aantal tests uitgevoerd zodat ik met eigen ogen kon zien wat mogelijk de oorzaak was van het probleem. In samenspraak is er gekozen om een Reball-reparatie uit te voeren. Ondanks dat ik aangaf geen haast te hebben was mijn PS3 twee dagen later al gerepareerd!! Ik wil bij deze nogmaals Ed bedanken voor zijn duidelijke uitleg, vakkundigheid, en snelle service.

       
  jhernandez18 december 2017