MarktPlaza

Uw eigen nieuwe Appartement bij Zee aan de COSTA DEL SOL en met

4479x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

UWCASA-7465NBA, vindt u dit gloednieuwe Appartement in CANCELADA van 87-97 m2 binnen een stijlvolle en eigentijdse off-plan ontwikkeling, aan de Costa del Sol.
U kunt nu nog kiezen uit 95 complete appartementen en penthouses, gelegen op een gunstige en centrale locatie aan de ………
Of u nu op zoek bent naar het perfecte vakantiehuis of misschien een nieuwe permanente woning, u zult verwend worden met ……..
 
Al deze woningen bieden u een hoge standaard van moderne keukens, badkamers, kasten en technische installaties, samen met uw keuze uit een reeks texturen, materialen en kleurtinten. Er is ook een lijst met optionele functies, zoals moderne gashaarden, keukenupgrades en penthouse-jacuzzi’s.
Dit hele complex is ontworpen om een privé-omgeving en gemeenschapsgevoel te bieden, met eigendommen. Vanaf uitzicht op de prachtig onderhouden aangelegde tuinen, vol met kleur en schaduwrijke gebieden en tot aan de verreikende uitzichten op zowel de bergen als de zee.
Voor uw auto is er dan plaats in de eigen ondergrondse parkeergarage, met ruime berging.
 
Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van de gemeenschappelijke ruimtes die bestaan uit uitgestrekte tuinen met terrassen rond een groot zwembad, een ingerichte fitnessruimte en een co-werkruimte.
Meer weten over dit mooie project? Aarzel alstublieft niet contact met ons op te nemen.
 
MEER INFO foto’s en veel vergelijkbaar aanbod vindt u via UW UwCasa, 
 
P.s. Staat uw spaargeld, zonder rente op uw bank, dus eigenlijk nutteloos? kijk eens voor op onze site, bij: