MarktPlaza

Uw eigen nieuwe Appartement in GUARDAMAR bij zee, natuurpark en golfbanen en met

5072x bekeken
9 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

UWCASA-2582NB, Geniet hier van de 11 km. lange prachtige zandstranden:
Dicht bij het natuurpark Las Lagunas de La Mata vindt u dit nieuwe Appartement in GUARDAMAR DEL SEGURA van 92-100 m2, in …………..
Op deze geweldige plek  …. vindt u dit complex met Appartementen en ruime terrassen, en Penthouses met solarium en ……
En in de ruime gemeenschappelijke ruimtes van deze nieuwe residentie kunt u ontspannen in het verwarmde binnenzwembad met spa, het kinderbad of het grote zwembad met jacuzzi. En het "Vista Park" zal leuk zijn voor uw kinderen. 
Voor sportliefhebbers is hier een fitnessruimte beschikbaar. Golfliefhebbers kunnen hun swing oefenen op een "Putting Green" in een omheind complex met grote, open en goed onderhouden groene ruimtes waar echt iedereen van kan genieten.
De warmste wateren van de Spaanse Middellandse Zee vindt u in Guardamar del Segura, gelegen in het zuidelijke deel van de Costa Blanca en op maar 25 autominuten van de internationale luchthaven van Alicante. 
Talrijke 18-holes golfbanen, waaronder 'La Marquesa Golf', 'La Finca Golf' en 'Vistaella Golf', zijn vlakbij. De "Puerto Marina de las Dunas" biedt u een verscheidenheid aan watersporten voor degenen die ervan genieten (zeilen, windsurfen, waterskiën, kanoën, motorboot varen, enz.) 
MEER INFO foto’s en veel vergelijkbaar aanbod vindt u via UW UwCasa, 
BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een planvoorstel op onze site.

P.s. Wilt u nu ook graag in Spanje gaan wonen? Kijk dan eerst even voorop onze site, bij: “Vier seizoenen vakantie”.