MarktPlaza

Uw eigen ruime Villa in JAVEA op mooi landgoed met parkings en

247x bekeken
12 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

UWCASA-667254, Op een paar kilometer van het Portichol strand vindt u deze gelijkvloerse Villa in JAVEA van 183 m2 op een mooi vlak landgoed van 1.000 m2 op een mooie zuidgeoriënteerd locatie in een rustige, doodlopende straat.
U beschikt als volgende eigenaar dan over een complete woning met de volgende specificaties: 
Met een woonkamer met hoog plafond met houten balken en een open haard en een eetkamer naast de volledig ingerichte keuken. Grenzend aan de keuken is er een bijkeuken, en de woonkamer grenst aan de mooie, ruime naya (een overdekt en afgesloten terras) met zes traditionele bogen en directe toegang tot het terras en het zwembad (die zich op hetzelfde niveau bevinden).
Deze villa heeft drie tweepersoonsslaapkamers. De hoofdslaapkamer heeft directe toegang tot het terras en het zwembad en een eigen badkamer met een ligbad (en een douche erboven). De tweede slaapkamer met tweepersoonsbed leidt ook naar het terras en het zwembad. Er is nog een ……  
Voor uw auto’s is er via de oprit dan een carport, en extra parkeerplaats op uw landgoed.
Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten in de gemakkelijk te onderhouden tuin, met terrassen en grind, veel gevestigde planten die een prachtige bloemenpracht geven, plus een geautomatiseerd bewateringssysteem. Het zwembad is niervormig en is maar liefst 11 x 5,5 meter. 
UW EXTRA’S: Hoewel het huis op één niveau is, is er een extra niveau opgenomen in het ontwerp van het huis. Deze wordt momenteel …… 
MÉÉR INFO, foto’s en vergelijkbaar aanbod vindt u via UW UwCasa, 

P.S. Aan welke vereisten moeten Spaanse makelaars volgens u voldoen? Kijk voorop onze site, bij: ”Uw makelaar in Spanje”.