MarktPlaza

uw hulp op afstand

100x bekeken
1 jaar geleden geplaatst
Geen afbeelding beschikbaar

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Hallo allemaal,


Mijn naam is Bas en ik ben een 23-jarige student die een opleiding doet in informatie dienstverlening. Ik help graag mensen met het vinden, verwerken en presenteren van informatie. Ik werk uitsluitend via e-mailcontact via het e-mailadres en ik werk alleen in de avonduren door de week om mijn opleiding te financieren.


Naast hulp bij het schrijven van een zakelijke mail, het beantwoorden van brieven en het maken van presentaties, kunt u ook bij mij terecht voor informatie over wet- en regelgeving. Ik vind het belangrijk dat mensen vrijblijvend contact met mij kunnen opnemen en zal altijd mijn best doen om hen te helpen.


Mijn tarieven zijn redelijk en gaan uit van ongeveer twee vragen per uur, verwerkt in een net verslag, en de kosten per uur bedragen nu €37.50.


Dus, als u op zoek bent naar professionele hulp bij het vinden, verwerken en presenteren van informatie, stuur dan gerust een e-mail naar . Ik sta klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat u de informatie krijgt die u nodig heeft.


Met vriendelijke groet,


Bas