MarktPlaza

Vakantie landhuis te huur in Knüll gebergte in Resort Seepark Kirchheim

512x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

VAKANTIEPARADIJS.EU Vakantiepark Duitsland
Seepark Kirchheim Duitsland
Vakantie bij Nederlanders met de meest gunstige prijs!

Gezellige en rustieke vakantiehuizen voor 6 en 8 personen in het prachtige sprookjesachtige Knüll gebergte van prachtig mooi natuurrijk Hessen en haar fraaie dorpen en steden.

DEO: Wasserski oder Wakeboard in Kirchheim

Hotel en restaurant Seeblick,youtube Seepark Kirchheim

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via de contactbutton van deze Website VAKANTIEPARADIJS.EU Seepark Kirchheim. Heeft u voorkeur voor bijv. de ligging van het huis, Nederlandse TV, WIFI of een vaatwasser geef dit dan aan. Wij zoeken een passend huis voor u en sturen indien gewenst paar foto’s van het huis en brengen u in contact met de eigenaar, om de reservering in orde te maken.

Landhuis Rustiek(6p) en Comfortabel(8p)
Landhuis RUSTIEK (6p)
Sfeervol en gezellig vakantie Landhuis type "Rustiek" heeft 3 woonlagen met gezellige woonkamer met open haard waarvan de 2e verdieping een entresol (tussenverdieping) met keuken annex eettafel, separate slaapkamer voor 2 personen, aparte toiletkamer en daarnaast weer een aparte douchekamer met wastafel, douche en 2e toilet. Boven nog 2 slaapkamers voor 2 personen met elk een vaste wastafel, elke kamer heeft aan de zonkant separate toegang naar groot balkon.


Landhuis Rustiek(6p)

Landhuis Comfortabel (8p)

Zwemparadijs Kirchheim

Familie VAKANTIE in prachtig mooi Hessen. Geniet hier het fijne vakantiegevoel, ontdek het mooie en goedkopere Duitsland!

HESSEN een betoverend landschap met glooiende heuvels, schitterende bossen, tal van rivieren en meren, daartussen inspirerende steden, schilderachtige vakwerkdorpen en romantische burchten en kastelen: dat is het decor voor een fantastische zomervakantie in Hessen! Hier, in het hart van Duitsland, kunt u van alles ondernemen en beleeft u een heerlijke zomer. Bezoek een slot of een museumdorp. Kano door fascinerende rivierlandschappen of maak een boottocht op de Rijn. Leer tijdens een wandeling of ontdekkingstocht een van de mooiste Duitse landschappen kennen. En geniet van oprechte gastvrijheid!

We kijken uit naar uw komst!

Meer dan 100 sfeervolle vakantiehuizen zijn onderverdeeld in groepen van vier dorpen rondom de stuwdam, die op slechts 4 km afstand van "Autobahndreieck Kirchheim (A4, A5, A7)" centraal in het hart van Duitsland ligt.

Natuurlijk biedt Seepark Kirchheim nog meer afwisselingsrijke vrijetijdsmogelijkheden: tennis, badminton, volleybal, minigolf en fietsverhuur zijn daarvan slechts enkele voorbeelden. Koopjesjagers komen in het nabije Kirchheim aan hun trekken in de outlets van Puma Lloyd en Trigema. Alle cultuurliefhebbers zullen enthousiast zijn over de dichtbij gelegen festivalstadBad Hersfeld, die door de „Merian-reisgids Nordhessen“ ook wordt aanbevolen als top shopping tip.

Vakantiepark Duitsland, Seepark Kirchheim heeft een binnen zwembad, kegelbanen, tennisbanen, midget golfbaan, sportvelden en is gelegen aan eigen stuwmeer met waterskibaan. Vanaf het park en uw vakantiehuis heeft u een schitterend uitzicht over de natuurrijke omgeving. Buiten het park is er in Kirchheim een fantastisch groot buitenzwemparadijs

De omgeving is een walhalla voor fietsers en wandelaars.

Zo kunt u fietsen, mountainbiken, volleyballen, voetballen, tennissen, midgetgolfen en nog vele andere sporten volgen.Daarom zult u zich in Vakantiepark Seepark Kirchheim VAKANTIEPARADIJS.EU ook nooit vervelen.Veel faciliteiten op en rondom Seepark Kirchheim

Voor liefhebbers van natuur, sport, cultuur en gastronomie is deze streek een ware belevenis.

Kirchheim is gelegen in het hart van Duitsland. Een ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen.De veelzijdigheid van de deelstaat Hessen zal u aangenaam verassen.Hessen strekt zich uit van Frankfurt tot Kassel. Toeristische deel regios's zijn o.a. het Kurhessische Bergland en Waldhessen.En in hetSchwalm-Knüll gebergte vindt u het Sprookjesland van Roodkapje.

Geniet hier het fijne VAKANTIEGEVOEL! Op de beste locatie, Rustiek en Comfortabel landhuizen in een van de 4 dorpen van Seepark Kirchheim Resort.

Dorp 1-2 en 3, zijn Rustiek Landhuizen, geschikt voor 6 personen, dorp 4 voor 8 personen.

VAKANTIEPARADIJS.EU Seepark Kirchheim DUITSLAND

HIER;direct naar Offerte of Reservering aanvragen.

De locatie in Seepark Kirchheim in Panorama dorp 2, betreft 6 personen Rustiek Landhuizen, vraag een offerte of directe reservering aan via de Button Reserveren!

Reis naar prachtig Duitsland nu Europa's 1e vakantieland. Sfeervolle VAKANTIE LANDHUIZEN in een unieke en fantastische ambiance en mooie ligging. Autovakantie, het park ligt dichtbij steden, schitterende plaatsen, dorpjes en bezienswaardigheden.

Kirchheim ligt centraal in fraai Hessen een van de mooiste en natuurrijkste deelstaten van Duitsland, waarvan het bekende Hessische Berglandschap met het bekende Knüll Gebergte een eigen wintersportgebied heeft en wat tevens redelijk dicht in de buurt ligt van het wintersport gebeuren in Hoog Sauerland.

Het prachtige landschap ligt in een lang gestrekte groengordel, omringd door schitterende bossen en eindeloos glooiend gebergte.

VAKANTIEPARADIJS.EU Seepark Kirchheim Resort


CPH HOTEL SEEBLICK van Seepark Kirchheim RESORT

Resort Seepark Kirchheim, vakantie landhuizen en hotel heeft direct uitzicht op het eigen recreatie stuwmeer waar het watergebeuren is uitgerust met een elektrische aangedreven waterskibaan voor tegelijk meerdere personen.

Het park beschikt over vrijstaande landhuizen, hotelkamers en een conferentie centrum voor de zakelijke evenementen.

HIER; direct naar Offerte of Reservering aanvragen