MarktPlaza

De Eifel: de mooiste vakantiehuizen in een prachtige streek!

410x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Bij Ardennenplezier vindt u de mooiste vakantiehuizen voor uw familie- of vriendenuitjes in de Eifel. Vakantieparken, groepsaccommodaties, particuliere vakantiehuizen, luxe chalets, villa’s of kastelen, ons aanbod is uitgebreid. Voor elke wens en ieder budget is er een geschikte vakantiewoning te vinden bij Ardennenplezier. En wij helpen u graag met uitzoeken!

Tijdens uw vakantie hoeft u zich niet te vervelen, want er zijn veel leuke dingen te doen in de omgeving. Bezoek eens een bierbrouwerij waar echt Duits bier wordt gebrouwen, of maak een stadswandeling in één van de mooie stadjes. Ook voor sportievelingen is er genoeg te doen in de prachtige natuur. Het vulkanische verleden van Eifel is te bewonderen in de speciale parken, waar u kunt wandelen, fossielen bekijken en veel te weten komt over het verleden van het gebied. In de winter kunt u hier ook prima langlaufen of sleeën met de hele familie!

Wilt u een vakantiewoning met zwembad of wellness of waar u uw huisdieren mee naar toe kunt nemen? U kunt de woningen hierop filteren. Mocht u er onverhoopt niet uitkomen, stuur dan uw wensen aan ons door en wij sturen u per mail, geheel vrijblijvend, een uitgebreid aanbod met prijzen en foto’s. Of neem zelf een kijkje op onze website!

Kijk voor meer informatie op onze website: https://www.ardennenplezier.nl/vakantiehuis-eifel/


GEEN RESERVERINGSKOSTEN

Mail of bel voor meer informatie over de vakantiewoningen (0570-615994 of 0031 570 615994 vanuit België) om te reserveren! Wij zijn elke dag te bereiken van 10.00 tot 22.00 uur.