MarktPlaza

Idyllisch vakantiehuis in de Eifel

522x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

PRIJZEN
Huurprijzen zijn vanaf € 60,- per nacht inclusief WIFI, gas, water, elektra en haardhout, excl. eindschoonmaak. Voor informatie over beschikbaarheid, huurprijzen en bijkomende kosten kunt u doorklikken naar de website (zie link).


OMGEVING
In het bosgebied naast het park zijn veel mogelijkheden om te wandelen en mountainbiken. Naast het park ligt een tennisbaan die te huur is voor gasten. Op het park zelf bevinden zich geen centrale voorzieningen. Het park ligt op 1,5 km afstand van Lissendorf met een kleine supermarkt, bakker, apotheek, café's en restaurants. Op 4 km afstand bevindt zich een winkelcentrum met meerdere supermarkten.
In de directe omgeving zijn verschillende overdekte en openluchtzwembaden en voor waterrecreatie kan men terecht bij de Kronenburger See en de Freilinger See. De omgeving biedt ook meerdere wintersportmogelijkheden. De Schwarzer Mann en de Wolfsschlucht bij Prüm zijn skigebieden die met name geschikt zijn voor beginners en kinderen. Bij de Schwarzer Mann ligt ook een uitgestrekt langlaufgebied met kilometerslange loipen.
Verder zijn er tal van musea, wildparken en leuke stadjes te bezoeken, zoals Bad Münstereifel, Blankenheim, Bernkastel-Kues, Kronenburg, Daun en Manderscheid. Steden als Köln, Koblenz, Trier, Monschau, Cochem en Echternach liggen op een uur rijafstand.


MEER INFO
Meer fotomateriaal, gastenbeoordelingen en informatie over beschikbaarheid en huurprijzen vindt u op de website. Werkt de link niet, kopieer dan de volgende link naar uw browser: www.eifelhuis.jouwweb.nl
Hebt u interesse, dan kunt u direct via de website boeken of een mail sturen naar de adverteerder.